Vunk va cânta în octombrie la Sala Polivalentă

Apropo.ro / 08.07.2014, 11:49
Vunk va cânta în octombrie la Sala Polivalentă
Vunk a pus în vânzare biletele pentru cel mai important concert anual al trupei, într-o ediţie specială dedicată fanilor.
De ieri, 7 iulie, pentru fanii care ştiu deja desfăşurarea de forţe pe care Vunk o face la fiecare concert anual de la Sala Polivalentă, biletele sunt puse în vânzare cu un discount de 30%. Astfel, cel mai mic preţ pentru un bilet ajunge la 39 RON, iar cel mai mare, la 112 RON.
 
Foto: MediaPro Music
 
Trupa precizează ca este un sales dedicat fanilor care i-au urmat în cele trei concerte bucureştene din acest an, toate sold out, ca un cadou pentru că nu vor mai cânta deloc în Capitală până în octombrie.
 
Vunk nu a anunţat încă numele concertului şi nici conceptul, dar spune că va fi o producţie mult mai spectaculoasă decât cea de la #asasishow – 2013 (considerat de presa de specialitate “cel mai mare spectacol indoor al unei trupe din România”), că va avea loc pe 3 octombrie şi va fi punctul terminus al unei poveşti magice pe care au spus-o cu Vunk acustic – Autoportrete şi Vunk simfonic, ft. Camerata Regală şi Bucharest Jazz Orchestra – Dirijor George Natsis.
 
Biletele Vunk –POLIVALENTĂ (Fan Sales) se găsesc în magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Diverta, în oficiile Poştei Române, la casa de bilete a Sălii Palatului, agenţiile Perfect Tour, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.iabilet.ro.