Weekend 16-18 ianuarie, în Bucureşti: Teatru, concerte şi târg de nunţi

De: Nicoleta Nicolae / 16.01.2015, 10:58
Weekend 16-18 ianuarie, în Bucureşti: Teatru, concerte şi târg de nunţi
Acest sfârşit de săptămână are câteva oferte destul de interesante, cu unele concerte importante, două piese de teatru foarte bune, care revin în această stagiune, dar şi un târg de nunţi pentru cei ce îşi vor unii destinele în viitorul apropiat.

Trecem în revistă câteva evenimente din weekend-ul 16-18 ianuarie, dar nu rataţi nici premierele cinematografice din această săptămână!

1) Pasărea Colibri
Berăria H, 16 ianaurie

 

Nu trebuie să lipseşti în această vineri de la Berăria H! „Pasărea Colibri” te întâmpină în Oraşul cu Chef de Viaţă, pe 16 ianuarie, de la ora 23.00.

Garda veche urcă pe scena din H într-un concert plin de talc marca Pasărea Colibri! Ai ocazia de a reasculta melodii-simbol ale unei generaţii şi de a te bucura alături de noi de distracţie, muzica faină şi voie bună cât cuprinde! BILETE, AICI

2) Luiza Zan & Byron – Live Acoustic Duo
Clubul Ţăranului – MŢR, 16 ianuarie

Luiza Zan şi Dan Byron reiau concertele acustice în doi, primul sshow din 2015 fiind pe scena Clubului Ţăranului, pe 16 ianuarie.

Genurile abordate sunt rock, pop, jazz, gospel, Luiza şi Dan având la dispoziţie doar vocile şi chitarele. DETALII ŞI BILETE, AICI

3) Cuantune – swing, funk, jazz
Clubul Ţăranului – MŢR, 17 ianuarie

Trupa Cuantune vă invită la primul concert din 2015, pe ritmuri de swing, beat-uri de funk şi acorduri de jazz, care va avea loc în Clubul Ţăranului (Muzeul Naţional al Ţăranului Român) sâmbătă, 17 ianuarie 2015, de la ora 21.00.
Cuantune este un proiect de nu-jazz lansat în primăvara lui 2010, iar albumul de debut – “I Jazz Wanna Be With You” – a fost lansat pe 1 mai 2013. DETALII ŞI BILETE, AICI

4) „Boeing Boeing”
Teatrul Elisabeta, 17 ianuarie

 Sâmbăta 17 ianuarie, ora 19.00, în premieră la Teatrul Elisabeta, se va juca spectacolul “Boeing Boeing” – de Marc Camoletti.

Următoarea reprezentaţie a spectacolului “Boeing Boeing” este programată pentru 31 ianuarie, tot de la ora 19.00, urmând ca spectacolul să intre în repertoriul permanent al Teatrului Elisabeta.

Distribuţia este formată din: Aurelian Temisan, Anca Sigartau, Lucian Ghimisi, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu, Bogdan Stanoevici, Marius Gilea, Maria Buza, Dana Marineci şi Raluca Ghervan. DETALII ŞI BILETE, AICI

5) „Pescarul şi sufletul său”
Teatrul Odeon, 18 ianuarie


Textul spectacolului „Pescarul şi sufletul său” are la bază un basm scris de Oscar Wilde, publicat în 1891 în colecţia de basme Casa cu rodii, continuare a volumului Prinţul fericit şi alte poveşti. Este o poveste dedicată lui Alice Heine, prinţesă de Monaco şi a fost scrisă ca o reacţie la Micuţa Sirenă a lui Hans Christian Andersen, unde o sirenă îşi doreşte un suflet şi să fie muritoare.

Textul nu este doar o poveste de iubire interzisă, ci şi o meditaţie despre tensiunea trup-spirit, despre importanţa inimii în construcţia eului, despre ce ne aduce fericirea şi salvarea.

Carmen Lidia Vidu realizează un spectacol de teatru-multimedia care hipnotizează prin atmosfera sonoră şi prin muzicalitatea vocilor actorilor ca într-un concert. Povestea este dublată vizual prin intermediul proiecţiilor video cu o mare încărcătură simbolică, ce îşi propun o coborâre în adâncul poveştii şi în adâncul propriului eu… DETALII ŞI BILETE, AICI

6) Expomariage 2015
JW Marriott Bucharest Grand Hotel, 16-18 ianuarie

La a XVI-a ediţie a evenimentului EXPOMARIAGE 2015, organizat ȋn atmosfera elegantă a JW MARRIOTT BUCHAREST GRAND HOTEL, veţi putea ȋntȃlni firme deja consacrate acestui domeniu strălucitor, firme care vă pun la dispoziţie alături de produse sau servicii de excepţie, experienţa lor de peste ani.

Puteţi să alegeţi ȋmpreună toate detaliile celei mai importante zile din viaţa voastră: rochia de mireasă, invitaţia nunţii, verighetele şi inelele de logodnă, decoraţiunile florale, şi toate celelalte elemente necesare unei nunţi reuşite. DETALII ŞI BILETE, AICI