Weekend în Bucureşti: Salvăm Crăciunul… de Moş Nicolae, magie cu Vlad Grigorescu, Indila!

Apropo.ro / 05.12.2014, 18:42
Weekend în Bucureşti: Salvăm Crăciunul... de Moş Nicolae, magie cu Vlad Grigorescu, Indila!
Avem în faţă încă un weekend plin de evenimente, acum la început de decembrie, pentru bucureşteni şi nu numai. E adevarat că show-urile şi concertele despre care vorbim vor avea loc în Capitală, dar este invitat orice fan din ţară sau din afară!

Moş Nicolae vine cu sacul plin şi în materie de evenimente, cu oferte pentru toate gusturile:


1) “Să salvăm Crăciunul”
Cinema Pro
Strada Ion Ghica 3

Super spectacolul interactiv pentru copii se va juca în premieră absolută în România pe 6 şi 7 decembrie, în 2 reprezentaţii zilnice, la orele 10:00 şi 12:30 la sala Cinema Pro din strada Ion Ghica numărul 3, Sector 3, Bucureşti.

“Să salvăm Crăciunul” este un eveniment unic, inexistent ca format până în prezent în România: un spectacol interactiv, curat şi de ţinută, care îi pofteşte pe cei mici în minunata lume a lui Moş Crăciun şi a spiriduşilor săi.

Copiii vor fi eroi de poveste, ajutându-i pe spiriduşi să salveze Crăciunul din calea supărăciosului Spiriduş al Nopţii. Acesta a pus la cale un plan: să îi păcălească pe spiriduşii Moşului şi să oprească el toate cadourile, pentru ca toţi copiii să rămână trişti, gândindu-se că nu au fost cuminţi în anul acesta şi de aceea nu au primit cadouri sub brad în seara magică de Crăciun. DETALII, AICI

2) Vlad Grigorescu – Imposibil (LIVE)
Cinema Pro
Strada Ion Ghica 3

 


Experimentează un show incredibil!

Vlad Grigorescu , unul dintre cei mai buni entertaineri din România, va crea imposibilul în faţa ta, într-un show care te va lăsa cu gura căscată…

Vrei să ştii cum să faci cadoul perfect fără nici o cheltuială?! Vrei să vezi cea mai bună metodă de a cuceri o fată?! Vrei să simţi cum e să ţi se citească gândurile? Vrei să aflii ce e în plic? Ce plic? O să vezi!
Vino să îl prinzi în acţiune pe cel mai bun.

Experimentează imposibilul… sâmbătă, 6 decembie, de la ora 20:00!!! BILETE, AICI

3) 2 x concerte Indila
Sala Palatului
Strada Ion Câmpineanu 28

 Indila, cântăreaţa de origine franceză care cucerit toate top-urile cu hit-ul ”Derniere Danse”, concertează în premieră pentru publicul din România, pe 7 decembrie, la Sala Palatului, începând cu ora 19:00.

Concertul artistei anului 2014 de la Bucureşti este fără nicio îndoială, cel mai important eveniment de muzical al sfârşitului de an. Începând de luni, 22 septembrie 2014, biletele au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau prin Vreau Bilet de la punctele de vânzare din Unirea Shopping Center etaj 2, Librăria Eminescu, de la Sala Palatului sau online pe www.vreaubilet.ro. PENTRU BIOGRAFIE, CLICK AICI

4) La Antipa, în spatele uşilor închise
Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa
Şoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 1

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” are plăcerea să vă invităm sâmbătă, 6 decembrie 2014, începând cu ora 11.00 la Muzeul „Antipa”, la ”Expediţii ştiinţifice româneşti pe teritoriul Marocului”, prelegere ce încheie seria din acest an a ciclului de conferinţe ”La Antipa, în spatele uşilor închise”.

Muzeul Antipa are o lungă tradiţie în organizarea expediţiilor ştiinţifice în afara ţării. Dintre acestea putem aminti prima expediţie ştiinţifică peste hotare, organizată de Muzeu pe coasta de est a Africii, în Tanzania şi condusă de Acad. dr. Mihai Băcescu, desfăşurată în perioada 20 noiembrie 1973 – 5 februarie 1974, pe cea din  Arhipelagul Indonezian, organizată de Muzeu în intervalul februarie – iunie 1991, sau expediţia ştiinţifică organizată în Brazilia în colaborare cu Universitatea Catolică “Santa Ursula” din Rio de Janeiro.  PROGRAM ŞI ACCES, AICI

5) Spărgătorul de Nuci – Balet pe gheaţă
Sala Palatului
Strada Ion Câmpineanu nr. 28

 

Pentru a celebra cei 175 de ani de la naşterea lui Ceaikovski , Oraşul Sankt Petersburg  a desemnat Ambasador unicul ansamblu profesionist din lume de balet pe gheaţă care să efectueze în decembrie 2014  un turneu cu capodopera “Spărgătorul de nuci”

Aceasta fascinantă producţie – plănuită iniţial pentru o reprezentaţie unică în onoarea Tricentenarului oraşului St. Petersburg (în 2003)  – nu a încetat de atunci să facă ocolul Pământului cu acelaşi succes.

Poate pentru că acest libret a fost ales încă de la înfiinţarea în 1967 de către  Konstantin Boyarski a companiei de balet pe gheaţă,  poate  pentru că spectacolul combina elementelor de balet classic cu acrobaţiile şi cu patinajul dar  cert este ca în toţi aceşti ani nu a încetat să uimească publicul de pretutindeni cu  magia, graţia şi  corelarea perfectă între elemente de parcă partitura ceaikovskiana ar fi fost predestinata acestui gen de spectacol. AMĂNUNTE, AICI


6) Tango cu Narcotango
Cinema Patria
Bulevardul General Gheorghe Magheru 12-14

Pasionaţii de tango se vor putea reîntâlni cu celebra trupă Narcotango, în data de 6 decembrie, într-un spectacol argentinian complet, special pentru aceste sărbători ce se va desfăşura la Cinema Patria, de la ora  19:00. CLICK AICI, PENTRU BILETE!

7) Împodobeşte bradul, la Teatrul Masca!
Bulevardul Uverturii 70-72
 

Duminică, 7 decembrie, ora 17.00, Teatrul Masca organizează în amfiteatrul din Bulevardul Uverturii 70-72 cea de-a 10-a ediţie a Împodobirii Bradului de Crăciun.

„Obiceiul împodobirii bradului este unul “în familie”, iar atunci când iubeşti teatrul, cu siguranţă actorii au devenit pentru tine o mare familie. Dacă vorbim despre Teatrul Masca, putem spune că în ultimul deceniu, spectatori, actori sau restul personalului, am întâmpinat impreună fiecare sărbătoare şi am reusit să creăm de fiecare dată atmosfera de linişte, teatrul devenind astfel „acasă” pentru fiecare dintre noi”, declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca. MAI MULTE DETALII, AICI

8) Comedia Erorilor
Teatrul Masca
Bulevardul Uverturii 70-72

 

„Comedia Erorilor” este un incredibil teritoriu al ÎNCURCĂTURII, aproape fiecare scenă este o întâlnire ratată pentru că partenerii se confundă între ei, fiecare crede că vorbeşte cu cine trebuie şi o face, de fapt, cu cine nici nu gândeşte.

  Mai înţelept Dromio se cruceşte dar se lasă în voia soartei, Ducele se jură că este treaz şi că absolut toţi cei din jur sunt fie beţi fie drogaţi cu mătrăgună, eroii par a trece cu nonşalanţă prin ziduri, toată lumea se dă de ceasul morţii ca să înţeleagă misterul, singura bucătăreasă grasă, victimă şi ea a încurcăturii nu-şi face mari probleme, o aluniţă mai sus sau mai jos, mai la stânga sau mai la dreapta nu are prea mare importanţă faţă de culinara dumisale iubire , erorile vin una după alta spre hazul lumii şi a celor care le sunt victime, comedia se naşte din chiar încurcăturile care se petrec cu nemiluita.

Cel care asistă la cavalcada aceasta nebună nici nu poate să râdă prea mult, nu are timp, va fi el însuşi din când în când victima încurcăturilor şi probabil, multă vreme după ce se va fi întors acasă, încă se va întreba daca el a fost spectator sau s-a aflat în chiar inima unei încurcături fabuloase

Un spectacol interzis copiilor sub 14 ani!! Durata 1h55, fără pauză! BILETE, AICI
   

9)  “Box FM”
Godot Cafe-Teatru
6 decembrie, 22.00
Str. Blănari nr. 14

 Piesa de teatru BOX FM, scrisă şi regizată de Radu Iacoban, cu actorul Cătălin Babliuc, se va juca şi sâmbătă, 6 decembrie,  de la ora 22.00, la Godot Cafe-Teatru (str. Blănari nr. 14), jucându-se mereu cu sala plină

Motto: „Nu vă zic să vă treziţi, că vi s-a mai spus şi tot degeaba. Suntem mahmuri din născare.”

În BOX FM, actorul Cătălin Babliuc joacă rolul lui David, un DJ de radio neconvenţional. “Un prieten al umorului, un inamic al prostiei şi un degustător rafinat de muzică. Bună.”, aşa îl descrie pe David, personajul principal, autorul textului, Radu Iacoban.

De-a lungul piesei – care prezintă una din emisiunile radio ale lui David – veţi recunoaşte vocile actorilor Ana Ularu, Conrad Mericoffer, Andrei Runcanu şi Sorin Dobrin, sub forma unor intervenţii telefonice din partea ascultătorilor emisiunii. TOATE DETALIILE SUNT AICI!
  

10) Schonbrunn Vienna Orchestra
Sala Palatului
Str. Ion Câmpineanu, Nr. 28, sector 1

Schonbrunn Vienna Orchestra va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti pe 5 decembrie 2014. Accesul publicului este permis începând cu ora 19.00. ULTIMELE BILETE SUNT AICI!