Weekend în Bucureşti: Şcoala Tra La La, mult rock şi târg de carte

Apropo.ro / 21.11.2014, 19:38
Weekend în Bucureşti: Şcoala Tra La La, mult rock şi târg de carte
Încă un weekend plin pentru bucureşteni, cu târg de carte, concerte, dar şi spectacole pentru copii, cum ar fi Jurassic Adventures, dar mai ales Şcoala Tra La La, sâmbătă, la Cinema Pro!

1) Şcoala Tra La La

Cinema Pro

Personajele cele mai îndrăgite ale copiilor vin pe scenă cu un spectacol inedit.

Pe 22 noiembrie, de la ora 11.00, la CinemaPRO, Şcoala Tra La La îşi deschide porţile. Mickey şi prietenii lui ne vor dovedi că ne putem distra învăţând litere, cifre, geografie sau făcând sport.

Şcoala lui Mickey nu una obişnuită, este o Şcoală Tralala, unde cântecele, dânsul, jocurile şi distracţia sunt pe primul loc.

Copiii nu vin doar să asiste la spectacol, ci să ia parte la el. Este un show interactiv în care copiii se pot juca cu Mickey, Minnie, Donald şi toate celelalte personaje îndrăgite iar la sfârşit să facă poze cu ele. CLICK AICI, PENTRU DISTRACŢIE GARANTATĂ!

2) Concert Kygo

Casa Presei Libere

The Fresh îl aduce în scenă pentru prima dată la Bucureşti pe inovatorul producător, Kygo. Actualul turneu mondial, Endless Summer Tour, îl aduce pe artist şi în România, pentru un show de excepţie la Casa Presei Libere, în data de 21 noiembrie.

Tânărul norvegian îşi va purta fanii pe ritmurile care l-au făcut cunoscut printre zecile de milioane de ascultători, datorită notei personale pe care a folosit-o în abordarea pieselor precum „i see fire”- Ed sheeran, unul dintre cele mai îndrăgite remixuri din topurile mondiale, urmată de piese că „sexual healing” al lui Marvin Gaye sau „High for this” Ellie Goulding.

Cu 80 de milioane de vizualizări pe youtube şi souncloud, show-uri  sold-out pe mai multe continente, Kygo ne garantează o seară plină de euforie muzicală.

Evenimentul va începe la ora 22:00, alături de OK Corall şi Cristian Gherghely. GRĂBIŢI-VĂ! ULTIMELE BILETE SUNT AICI!

3) Festivalul Shine

Arenele Romane

Vineri, 21 noiembrie, la Arenele Romane, BestMusic prezintă prima ediţie a festivalului Shine cu un lineup compus din 8 artişti de stiluri diferite, de la rock alternativ, la hip hop la DJ.

Accesul se face începând cu ora 18:00, iar evenimentul va începe la ora 19:00 şi se va încheia zori, însemnând nu mai puţin de nouă ore de muzică pentru toate gusturile. Showul are loc în cort încălzit.

De asemenea, organizatorii anunţă prezenţa pe afiş şi a producătorului de muzică electronică, Resse. PROGRAM, BILETE ŞI ACCES, AICI!

4) Târgul Internaţional Gaudeamus

Romexpo

În toamna fiecărui an, Târgul Internaţional GAUDEAMUS devine centrul pieţei editoriale şi al vieţii culturale din România. Deopotrivă expoziţie de carte şi cafenea literară, Târgul propune un maraton de peste 600 de evenimente culturale la fiecare ediţie, într-o atmosferă prietenoasă şi destinsă a întâlnirii cu lumea vie a culturii tipărite.

GAUDEAMUS – spaţiu al dialogului intercultural

Un adevărat incubator de idei şi proiecte culturale, Târgul îşi deschide anual porţile expozanţilor şi vizitatorilor din străinătate, oferind cadrul ideal de întâlnire între personalităţile străine invitate la Târg şi public, dar şi între specialiştii din industria cărţii, autori, editori, traducători, ilustratori de carte, agenţi şi critici literari.

Ediţia cu numărul 21 a Târgului Internaţional GAUDEAMUS Carte de învăţătură se desfăşoară în perioada 19 – 23 noiembrie a.c., în Pavilionul Central Romexpo.  

Invitatul de onoare al ediţiei 2014 a Târgului Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură este Federaţia Rusă.

Partener privilegiat GAUDEAMUS 2014 este GADIF – Grupul Ambasadelor, Delegaţiilor şi Instituţiilor Francofone din România,  iar Preşedintele de onoare al ediţiei este domnul Benoît Rutten, preşedinte GADIF.


Marele Premiu al Tombolei GAUDEAMUS, al cărui câştigător va fi stabilit prin tragerea la sorţi a biletelor şi a abonamentelor de intrare va fi un autoturism Dacia Logan 10 ani, oferit de Automobile Dacia. CLICK AICI PENTRU DETALII

5) Jurassic Adventures

Sala Palatului

Phoenix Entertainment prezintă, în premieră în România, „Jurassic Adventures” – o producţie impresionantă, garantată de Gerry Richard şi Petros Zondiros, responsabili pentru producerea şi promovarea a numeroase show-uri precum Disney on Ice sau Disney Live.

După ce în februarie copiii din România au făcut cunoştinţă cu cel mai iubit căţel din lume, Scooby-Doo, în această toamnă, micuţii vor avea parte de o aventură preistorică realistică.

Show-ul „Jurassic Adventures” este o producţie grandioasă, care foloseşte tehnologii avansate, sisteme audio, climatice şi de lumini spectaculoase, decoruri şi personaje realistice, menite nu doar a-l transpune pe spectator în lumea fabuloasă a unui parc din Jurassic, ci a-l face să participe cu totul la aventură.

Publicul va trăi cu sufletul la gură peripeţiile personajelor, va asista la naşterea unui pui de dinozaur şi se va cutremura la fiecare răget al creaturilor preistorice. Echipaţi cu cea mai recentă tehnologie hidraulică, acustică şi electrică, care face ca toate mişcările şi sunetele să fie realistice, dinozaurii din show vor înflăcăra copiii de-a lungul unui show captivant.

Suspans, umor, emoţie, prietenie şi curaj sunt sentimentele care îi vor încerca atât pe părinţi, cât şi pe copii în aventura din Jurassic, care va avea loc la Sala Palatului, vineri şi sâmbătă, pe 21 şi 22 noiembrie. „Jurassic Adventures” – un show de familie captivant, cu o pronunţată latură educativă, care va îmbogăţi universul copiilor. TOATE AMĂNUNTELE SUNT AICI