Will Smith divorţează după 18 ani de căsnicie? Soţia lui e îndrăgostită de un rapper de 22 de ani

De: Nicoleta Nicolae / 09.07.2015, 10:20

 Will Smith divorţează după 18 ani de căsnicie? Soţia lui e îndrăgostită de un rapper de 22 de ani
După ce a fost acuzat de nenumărate ori că şi-a înşelat soţia, se pare că Will Smith este în pragul unui divorţ şi de această dată vina nu îi aparţine.


Soţia lui, Jada Pinkett a fost surprinsă în compania unui tinerel de doar 22 de ani şi conform presei de peste Ocean, femeia este extrem de îndrăgostită de August Alsina. Zvonurile privind divorţul celor doi vin la scurt timp după ce Jada a făcut o declarţie extrem de interesant cu privire la fidelitatea ei. „Când văd un tip care arată bine, Jada cea bună îmi şopteşte: Eşti căsătorită, deci trebuie să te linişteşti! Iar Jada cea rea intervine peste: Wow! Procreează, procreează, procreează acum!”, a spus ea în emisiunea Today Show.

Apropiaţii cuplului au declarat că între Will Smith şi Jada nu mai e cale de împăcare, iar săptămâna această se vor întâlni cu avocaţii pentru a pune punct unui mariaj ce a durat 18 ani.

Presa americană scrie că Jada nici nu se mai fereşte şi se afişează cu noua cucerire în public, cei doi fiind surprinşi împreună, recent, la un festival de muzică din Londra. Will şi Jada sunt căsătoriţi din 1997 şi au doi copii, Jaden, în vârstă de 17 ani şi Willow, de 15 ani, iar în urma divorţului ei ar urma să împartă o avere de 250.000.000 $.