Wizzair este campion la intarzieri

Apropo.ro / 04.08.2008, 13:03
Wizzair este campion la intarzieri
Directorul Aeroportului Baneasa este nemultumit de intarzierile repetate ale avioanelor companiei Wizzair.

Directorul Aeroportului "Aurel Vlaicu" Baneasa, Stefan Mladin,  va informa Ministerul Transporturilor despre intarzierile repetate ale avioanelor companiei Wizzair, dupa ce azi dimineata o aeronava a companiei a intarziat decolarea mai mult de patru ore.

O aeronava Wizzair care trebuia sa plece la Roma, de pe Aeroportul Baneasa la ora 6.10, nu decolase nici la ora 11.00, ceea ce va produce intarzieri mari si pentru celelalte zboruri pe care le avea programate avionul.

"Nu ne putem bate joc de oameni, ministerul trebuie sa ne sprijine in acest sens. Spatiul pe aeroport este mic si este greu sa faci fata daca intarzierile sunt repetate, luni dimineata fiind momentul cu cel mai mare trafic pe Aeroportul «Aurel Vlaicu»", a explicat Mladin.

Citeste declaratiile directorului Aeroportului "Aurel Vlaicu" Baneasa despre intarzierile avioanelor companiei Wizzair, la Mediafax.

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

Update: Creamfields Romania 2008, maraton de muzica electro (FOTO)

Update: Creamfields Romania 2008, maraton de muzica electro (FOTO)

Creamfields Romania a reusit sa faca un adevarat show in Saturn. Mixurile celor mai tari Dj au electrizat multimea iubitoare de acordurile electro-dance.

Rezultatele si clasamentul Ligii I dupa doua etape

Rezultatele si clasamentul Ligii I dupa doua etape

Rezultatele complete inregistrate in partidele disputate in etapa a II-a a Ligii I: Vineri: Gloria Bistrita – Universitatea Craiova 2-0 Au marcat: Coroian ’58, Mitchel…

Decat sa merg la sala mai bine iau o pastila

Decat sa merg la sala mai bine iau o pastila

Specialistii americani au descoperit o pastila care ajuta oamenii sa se mentina in forma prin crearea senzatiei de extenuare a muschilor, care are drept consecinta o arde…

Mamaia cu masini de lux (galerie FOTO)

Mamaia cu masini de lux (galerie FOTO)

Statiunea Mamaia a gazduit, in perioada 4 – 6 iulie, o expozitie de masini, "Mamaia Exotic Car Show", eveniment a transformat centrul statiunii intr-un loc de p…

Jocul zilei

Clipul zilei

Trivia Blonda de la Dex – Episodul 8 – Incepator
Joaca cel mai mare joc de Trivia din Romania. Distreaza-te si … Cuvinte cheie: blonda de la dex video incepator
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza