Ce face gagica lui Sebastian Bodu!

Apropo.ro / 25.06.2008, 18:33
Ce face gagica lui Sebastian Bodu!
Sebastian Bodu a fost surprins in timpul unei scene fierbinti la piscina impreuna cu Mihaela Zamfirescu, logodnica unui sicilian.

Sebastian Bodu a fost surprins in timpul unei scene fierbinti la piscina impreuna cu Mihaela Zamfirescu, logodnica unui sicilian, informeaza Cancan.ro!

Mihaela si Bodu au fost surprinsi la piscina "La Club" in timp ce traiau cateva clipe din frumoasa lor poveste de dragoste, dar asta nu e tot: blonda este logodita si ii jura credinta unui italian pe care il alinta "Sex-simbolul meu".

Iubita fostului sef al ANAF si candidat la primaria sectorului 5 dar si a italianului este originara din Ramnicu Valcea, are 22 de ani si se descurca destul de bine cu modellingul.

Drept dovada va prezentam in premiera materialele ce scot in evidenta calitatile Mihaelei, ea fiind protagonista serialului saptamanal "Blonda de la DEX" – o productie proprie a Apropo.ro.

Vezi EPISODUL 1 cu BLONDA DE LA DEX – invata Limba Romana cu ea. Azi – cuvantul "lubrifiant"

 

Vezi EPISODUL 2 cu BLONDA DE LA DEX in care prezinta cuvantul "PIJAMA"

 


Vezi toata Galeria Foto cu BLONDA DE LA DEX


 

Citeste si:

Sanii produc energie!

Sanii produc energie!

Adrienne So este o reprezentanta a sexului frumos pasionata de tehnologie si foarte frumos slefuita de catre mama natura. Posesoarea unor “balcoane” de lux se…
Copacul fantoma din Malayezia

Copacul fantoma din Malayezia

Sute de persoane se aduna intr-un oras din nordul Malayeziei, pentru a vedea un copac care are pe trunchi o denivelare asemenea unei fete umane.
Ce se intampla daca bagi helium in jeansi?

Ce se intampla daca bagi helium in jeansi?

De la zepelinele zburatoare la baloanele de heliu de la petreceri, tinerii reusesc sa gaseseasca fel si fel de idei in a folosi acest gaz usor.

Bancul zilei

Clipul zilei

Vanghelie conduce un sector "jegos" Derrick Barry as Britney Spears
Vanghelie se duce la doctor, dar in sectorul 3… Cuvinte cheie: Derrick Barry Impersoneaza pe Britney Spears super tare omu
Citeste acum bancurile zilei Vezi cele mai tari clipuri de azi
Ai un banc bun – Trimite-l acum Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza

Â