XL-S Duo te ajută să slăbeşti şi să te menţii în formă

Apropo.ro / 15.05.2013, 11:58
XL-S Duo te ajută să slăbeşti şi să te menţii în formă
Tonifiere? Slăbire? Aceste două cuvinte ţi le poţi însuşi ca pe un slogan ce te va motiva.

Fie ca vrei sa mai slabesti, fie ca vrei sa te mentii la forma actuala, totul pleaca de la faptul ca vrei sa arati bine. Incepi, desigur, prin a face miscare. Dar daca nu este suficient?

 Cel mai bine ar fi sa faci sport, sa iei XL-S Duo si sa manaci echilibrat. De ce Duo? Pentru ca, XL-S Duo poate avea efect dublu: este un bun adjuvant in curele de slabire si contribuie la tonifierea organismului in acelasi timp. Ingredientele continute sunt naturale si rezultatul va fi acela ca, vei slabi, dar te vei simti si bine, iar tonusul tau va fi grozav.

De ce slabesti cu XL-S Duo?

Pentru ca el contine ingrediente active 100% naturale: extractul din arborele de cacao si ceai verde ajuta la arderea caloriilor depozitate in organism iar extractul de mar reduce absorbţia de carbohidrati si diminueaza senzatia de foame.

Cum iti tonifica organismul?

Anghinarea, patrunjelul, grapfruitul, feniculul si coacazele negre continute actioneaza sinergic pentru a facilita drenajul si eliminarea excesului de apa. Extractul de ananas ajuta la indepartarea celulitei si la imbunatatirea aspectului pielii.

Componentele active sunt 100% naturale. XL-S Duo contribuie la reglarea metabolismului energetic prin actiunea sa de ardere a caloriilor, limitarea asimilarii glucidelor, reglarea senzatiei de foame si eliminarea celulitei.

Produsele XL-S sunt de incredere si eficiente, fiind gama pentru slabit nr. 1 in Europa.