XS Power Drink de la Amway

Apropo.ro / 13.06.2013, 14:07
XS Power Drink de la Amway
Amway aduce, în exclusivitate pentru europenii cu un stil de viaţă activ, o excelentă sursă de energie în noul XS Power Drink, cu aromele Tropical Blast şi Electric Lemon Blast.

Înregistrând deja un mare succes în mai multe ţări de pe glob, băutura XS Power Drink este acum disponibilă şi în România. Nivelurile ridicate ale complexului de vitamine B din XS Power Drink şi amestecul de ingrediente puternice vă ajută să fiţi mereu în formă fără ca zahărul şi caloriile să vă încetinească metabolismul.

Fie că străbateţi cărările pe o bicicletă de munte, vă croiţi cu greu drum prin ”jungla urbană” pe roţi de 20 inch sau căutaţi aerul proaspăt de munte, băutura XS Power Drink vă oferă un nivel excelent de energie. Combinaţia de ingrediente active din XS Power Drink nu se bazează pe zahăr pentru a vă conferi sursa de energie de care aveţi nevoie să vă bucuraţi de viaţă la maxim în fiecare zi. Nivelurile ridicate ale complexului de vitamine B contribuie la reducerea oboselii şi a extenuării. În plus, faptul că nu conţine zahăr înseamnă un conţinut scăzut de calorii, iar riscul unei căderi rapide după un efort scurt şi intens este minim.

Nu sunt mulţi cei care se pot relaxa în fiecare zi la plajă în căutarea valului perfect. Cu toate acestea, cu o explozie de energie şi gust revigorant, băutura XS Power Drink vă aduce acel sentiment de revitalizare pe plajă şi vă ajută să navigaţi, fără stres, pe tot parcursul zilei.