“YAMAN” îi ia locul lui “Suleyman Magnificul” la Kanal D

Apropo.ro / 04.12.2014, 11:35
“YAMAN” îi ia locul lui “Suleyman Magnificul” la Kanal D
Kanal D continua să aducă telespectatorilor cele mai bune seriale turceşti, astfel că după ce a lansat pe piaţa din România titluri care au bătut recorduri de audienţe, precum “1001 de nopţi”, Feriha”, “Trădarea” şi “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”, va difuza serialul “Yaman” (titlul original: Med Cezir), din data de 12 decembrie, în fiecare joi şi vineri, de la ora 20.00.
Începând de săptămâna viitoare, după ce producţia “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” ajunge la final, publicul se va ataşa de personaje carismatice şi poveştile complicate din “YAMAN”. Din distribuţie fac parte şi actori cu care publicul din România este deja familiarizat. Pe Catagay Ulusoi, interpretul lui Yaman, publicul a avut ocazia să-l urmărească în serialul “Feriha”, iar Bariş Falay, care îl interpretează pe avocatul Selim, a jucat în “Ezel” – serial de succes difuzat de Kanal D. 
 
 
Foto: Kanal D
 
Yaman este personajul şi elementul central al poveştii serialului, cel care uneşte două lumi antagonice de cele mai multe ori: cea a bogaţilor şi cea a săracilor. E personajul luminos care se luptă din răsputeri să îşi ajute familia încercată de greutăţi şi să îşi schimbe condiţia socială.
 
Când Yaman este luat de pe străzile sărace din Tozludere de către avocatul Selim Serez şi de către soţia acestuia, Ender, aceştia nici nu bănuiesc ce schimbări va produce acest tânăr  în vieţile lor şi ale celor din jur. Mert, fiul lor educat şi introvertit, îl considera pe Yaman şi frate, şi prieten căruia îi împărtăşeşte modul lui ciudat de a privi lumea, dar şi încercările şi necazurile prin care trece în încercarea de a câştiga inima lui Eylül Buluter. Yaman se va îndrăgosti curând de Mira Beylice, dar dragostea lor este încercată permanent de incapacitatea tinerilor îndrăgostiţi de a scăpa de trecut şi de prejudecăţile celor din jur.