Yo man! Bicicleta tunata cu un super sistem audio

Apropo.ro / 15.08.2008, 11:09
Yo man! Bicicleta tunata cu un super sistem audio
Fiecare dintre noi poate si-ar dori o masina sport, scumpa care sa rupa gaturile trecatorilor, la care sa asortezi un sistem audio traznet

Fiecare dintre noi poate si-ar dori o masina sport, scumpa care sa rupa gaturile trecatorilor, la care sa asortezi un sistem de sunet traznet sa rupa tot ce misca.

Nu mai dispera pentru ca exista si pentru tine, tu cel care castigi "mai putin" ca posesorii de multi cai putere, o solutie.

Toata lumea are o bicicleta. Toata lumea stie sa mearga pe bicicleta. Nu ai una, ia-ti chiar acum! Si tu poti avea propriul tau sistem audio performant chiar la tine pe bicicleta! Da, ai auzit bine. Lumea te va remarca mai mult decat pe ceilalti. Vei avea parte de momentele tale de celebritate.

Aceasta este solutia ideala pentru tine daca vrei sa fi cool si sa moara femeile cand te zaresc. Toata lumea va stii ca tu esti acolo (dupa muzica), vor sti ca tu esti the boss.

Asa ca tuneaza-ti bike-ul cu boxe (de putere….cat sa se auda de la mine pana la tine), baga niste neoane care sa iti dea unicitate la tine in the hood si apasa Play.

Hmmm….cum ti se pare? Pedaleaza mai departe fara sa te uiti la ei cum sunt invidiosi. Hai ca esti foooaaarte tare frate!

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Topul celor mai prosti hoti prinsi pe camera! (VIDEO)

Topul celor mai prosti hoti prinsi pe camera! (VIDEO)

"Paza buna pazeste primejdia rea" spune o vorba care ar trebui luata in serios de orice hot. Ce se intampla atunci cand planul "A" nu functioneaza?

Calculeaza pe ce loc te afli in topul bogatilor

Calculeaza pe ce loc te afli in topul bogatilor

Te-ai gandit vreodata pe al catelea loc te-ai afla in topul celor mai bogati oameni din lume?

Cine are bani de Lamborghini, nu are de spalatorie (VIDEO)

Cine are bani de Lamborghini, nu are de spalatorie (VIDEO)

Incredibil, dar adevarat, in 2008 in Bucuresti, un mandru posesor de Lamborghini isi spala supercarul in plina strada cu apa carata cu galeata de la o fantana arteziana. …

Jocul zilei

Clipul zilei

Orbit Runner Indemanare extrema
Joc logic in care tu controlezi soarele si planetele care il orbiteaza Cuvinte cheie: badminton joc superb concurs competitie palete fluture
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza