You, Me and Dupree

De: Cătălina Matei / 12.06.2016, 00:00
You, Me and Dupree

Molly (Kate Hudson) şi Carl (Matt Dillon) se hotărăsc să se căsătorească şi să plece în luna de miere. Însă prietenul lui din copilărie, Dupree, trece printr-o perioadă grea. A fost concediat şi acum are nevoie de cineva să îl susţină un pic. 

Aşa că cei doi tineri însureţei sunt mereu deranjaţi în clipele lor cele mai intime de noul locatar din casa lor. Zilele trec şi Dupree nu prea se dă dus, aşa că noul cuplu trebuie să găsească urgent o soluţie.

Cu cât timpul trece, oaspetele îşi foloseşte timpul liber pentru a deveni o companie pentru Molly, inducându-i astfel lui Carl noi tendinţe de muncă disperată fără oprire. Chiar şi tatăl lui Molly începe să fie încântat de înţelepciunea lipsită de griji a lui Dupree, frustrându-l pe Carl tot mai mult.

Curând, toată lumea (cu excepţia lui Carl), încearcă să-i ofere acestuia un sprijin. Dar odată ce amicul nostru neastâmpărat stă deja prea mult în casa Peterson, cei trei nu se simt doar înghesuiţi. 

În momentul în care cuplul Carl-Molly a crezut că şi-a dus la îndeplinire ideile legate de un mariaj perfect, dragul lor prieten le aduce aminte zilnic că găsirea împăcării în propria persoană in genul Dupree ar putea fi unul dintre cele mai ascunse secrete ale vieţii.

Tags: