Zoe Isabella, fiica lui Kravitz, in lumina reflectoarelor

Apropo.ro / 25.06.2008, 08:00
Zoe Isabella, fiica lui Kravitz, in lumina reflectoarelor
Zoe Isabella Kravitz, fiica lui Lenny, apare in cel mai recent videoclip al lui Jay-Z, "I Know" ca personaj principal al videoclipului.

Zoe Isabella Kravitz, fiica lui Lenny Kravitz, apare in cel mai recent videoclip al lui Jay – Z, "I Know" ca personaj principal al videoclipului.

Zoe are 19 ani si nu este la prima experienta in fata camerelor de luat vederi, ea a interpretat in 2007 un rol in filmul "The Brave One", alaturi de Terrence Howard si Jodie Foster, cu Catherine Zeta – Jones in "No Reservation" (2007), dar si in "Birds of America" (2008) si "Assassination of a High School President" (2008). Activitatea ei actoriceasca a fost foarte bine primita de criticii de specialitate.

In ultimul an de liceu a aparut in videoclipul celor de la Cree Summer’s intitulat "Savior Self". Zoe a aparut si in paginile revistelor Elle, Jalouse (editia franceza).

Zoe Isabella Kravitz a mostenit talentul parintilor sai, Lenny si Lisa Bonet, aceasta fiind celebra datorita rolului din "The Cosby Show", Denise Huxtable.

Crezi ca va reusi sa fie cel putin de celebra ca Lenny Kravitz?

Jay-Z "I Know"

 

 

Cree Summer’s "Savior Self"

 

 

Citeste si:

Ultima sansa la un loc aproape de Lenny Kravitz!

Ultima sansa la un loc aproape de Lenny Kravitz!

Pe 26 iulie, Lenny Kravitz va concerta pentru prima data in Romania, pe Stadionul Cotroceni din capitala. Desi mai sunt trei luni pana la eveniment, …
UPDATE: Aboneaza-te la B'ESTFEST!

UPDATE: Aboneaza-te la B’ESTFEST!

La 10 ani dupa lansarea oficiala a proiectului NSK („Natural Soft Killers”), trio-ul Lucian Stan („DJ Vasile”), Cristi Stanciu („Matze”) si Cristian Stefane…
Actoria, mostenire de familie

Actoria, mostenire de familie

Daca visul american se implineste imediat ce ai pus piciorul pe taramul sfant, visul Hollywoodian e un pic altfel – aici ai nevoie de samanta faimoasa care sa rodeasca in talent pur…..
Monica Bellucci sau Catherine Zeta - Jones?

Monica Bellucci sau Catherine Zeta – Jones?

Frumoase, celebre, cu cariere de succes, vieti personale implinite, Monica si Catherine au gasit cheia succesului: munca, talent si noroc.

Bancul zilei

Clipul zilei

Benzina pentru programatori Cum dai alarma in caz de jaf
Intr-o benzinarie, un programator se uita derutat la pompe si murmura:… Cuvinte cheie: hot la banca buton de alarma excitare
Citeste acum bancurile zilei Vezi cele mai tari clipuri de azi
Ai un banc bun – Trimite-l acum Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza