ZOO Hollywood: Vedetele adoptă animale trăsnite

Apropo.ro / 05.02.2013, 11:33
ZOO Hollywood: Vedetele adoptă animale trăsnite
Nicole Kidman iubeşte alpacele pentru că au gene lungi, George Clooney dormea în pat cu porcul, Hugh Hefner are păsări flamingo şi cimitir de animale, iar Kim Kardashian împarte telefonul ei Blackberry cu un cimpanzeu. Când vine vorba să-şi aleagă animalele de companie, imaginaţia starurilor nu are limite.

Nicole Kidman este definiţia vedetei glamouroase, dar în viaţa reală, actriţa australiană este adeptă unui stil de viaţă rustic. Alături de soţul ei, Keith Urban, şi de cele două fetiţe ale lor, aceasta creşte la ferma ei de 36 de acri din Nashville, cai, vite şi patru alpace (nişte animăluţe erbivore din Anzii Cordilieri înrudite cu cămilele, apreciate pentru lâna lor fină şi caracterul blând). Nicole Kidman este pur şi simplu fascinată de genele lor lungi şi recunoaşte că îi place să le scoată câteodată la plimbare, în lesă.

Într-un interviu pentru PRO TV Magazin, Joe Manganiello, interpretul vârcolacului Alcide din serialul ”True Blod”, a mărturisit că s-a împrietenit cu lupul care joacă rolul lui când se transformă: ”Numele lui este Thunder şi este un lup de pădure nord-american imens, cu ochi galbeni. Pentru că mă place, dresorii lui îmi dau voie să-l duc la plimbare. Aşa că îi scot în lesă, care este un lanţ mare, gros. Nimeni nu se mai apropie de mine în acele clipe”.

Hugh Hefner nu colecţionează doar iepuraşi PLAYBOY. Acesta deţine licenţă pentru o mică grădină zoologică, un acvariu, o expoziţie de păsări şi un cimitir de animale, toate regăsidu-se la celebra mansion din Beverly Hills. Aceasta este casa a numeroase maimuţe, păuni, păsări flamingo, cocori africani şi alte animale exotice, pe lângă o grămadă de căţei şi un motan pe nume Gizmo.

De dragul reality show-ului în care este protagonistă, Kim Kardashian s-a gândit să-şi ia… un cimpanzeu de trei ani, pe care l-a botezat Suzy. Se pare că acest surogat de nepot îi convine de minune tatălui lui Kim Kardashian, Bruce Jenner, care e topit după Suzy. Numai că se pare că ”nepoţica” are apucături de… maimuţică şi se ocupă cu furtul telefoanelor Blackberry din familie.

Alte vedete excentrice şi animăluţele lor curioase

Megan Fox are o întreagă familie de animăluţe de companie, din care fac parte un porc, două pisici şi mai mulţi căţei, dar şi un papagal Aratinga auriu pe nume Bowie: ”Îi place să stea întins pe spate şi să fie mângâiat pe burtică. În plus, îi place să sărute. Dacă scoţi limba afară, îţi dă un pupic drept pe limbă”.

Preiubitul Max, un porc vietnamez negru, a intrat în viaţa lui George Clooney la vârsta de un an, drept cadou de la iubita actorului de atunci, Kelly Preston. În scurt timp, Max a devenit cel mai bun prieten al lui Clooney, pe care îl însoţea adesea la interviuri primind astfel porecla Max Vedeta. Şi, în ciuda faptului că se cam îngraşase, depăşind 130 de kilograme, Max împărţea nu numai casa dar şi dormitorul cu prietenul lui celebru. Iar la cutremurul din Northridge din ianuarie 1994, Max i-a salvat viaţa lui Clooney trezindu-l chiar înainte să se declanşeze urgia.  Din păcate, Max şi-a dat obştescul sfârşit în decembrie 2006, la vârsta de 19 ani. 


Adoptată anul trecut, capra Juliet şi-a găsit repede locul în familia lui Tori Spelling. Juliet îşi petrece ziua jucându-se cu căţeii lui Tori, iar noaptea doarme în patul matrimonial, alături de actriţă şi soţul acesteia, Dylan McDermott. ”Caprele sunt foarte bune animale de companie”, spune Tori, care acum se chinuie să o înveţe pe Juliet să folosească litiera. Iar Juliet nu este singurul prieten excentric al familiei Spelling –McDermott, Tori mai având în casă o găină, un şarpe de porumb, un dragon barbos şi porcuşori de Guineea.

Patrick Dempsey a adoptat de curând o broască ţestoasă africană uriaşă, pe care a botezat-o Clover. Aceasta a fost găsită pe marginea unei autostrăzi în Las Vegas, lovită de o maşină, iar o organizaţie de salvare a animalelor a îngrijit-o şi, ulterior, i-a oferit-o actorului din ”Anatomia lui Grey”. Clover face acum parte din familia Dempsey care, la capitolul necuvântătoare, mai deţine încă şapte membri: patru măgari şi trei căţei.

Iulia Albu a făcut furori cu găina la subraţ! Fashion editorul care şi-a făcut un obicei din  apariţiile sale şoc, şi-a găsit un nou animal de companie, de data asta cu fulgi şi mai neobişnuit. După ce a renunţat la patrupedul său rasa Chihuahua, pe nume Chicco, Iulia Albu a pus ochii pe o găină pe care a cumpărat-o de la un crescător renumit din Periş. Găina neagră este un cochin pitic şi poartă numele Chateau Loulou de la Fraise. Iulia o are de o lună de zile, o ţine la ea acasă şi o tratează cum se poate mai bine. Mai mult, se pare că şi-a accesorizat  găina cu pene de cocos Phoenix. Pe lângă faptul că o să se afişeze cu ea la cele mai importante evenimente mondene, se pare că Iulia a achiziţionat exemplarul cu câteva sute de euro, îi pune pampers special comandat din Anglia, găina face ouă din două în două zile şi pentru că este…eco, fiica fashion editorului, Mikaela, se bucură din plin de beneficiile găinii cu “pedigree”!

Lucescu Jr. este pasionat de iepuri. Acesta şi-a cumpărat trei exemplare, care să-l ajută să scape de stresul de la job, tatăl lui, Mircea Lucescu, i-a mai adus unul din Ucraina, iar acum numărul animăluţelor de companie a ajuns la opt. După cum a declarat chiar Răzvan Lucescu într-un interviu pentru PRO TV Magazin: ”Am acasă opt iepuraşi pe care-i iubesc enorm, la disperare”.

Anul trecut, Ioana Maria Moldovan s-a ataşat de un porumbel căruia i-a salvat viaţa. Pasărea ajunsese în ghearele unei pisici şi fusese smotocită. „Îmi e greu să vă descriu în cuvinte scena şi sincer nici nu vreau să mi-o amintesc pentru că mă apucă plânsul”, a spus Ioana Maria Moldovan. „Ne-am ataşat tare mult de el şi a devenit puiul nostru pe care l-am botezat Fifi. Recunosc că ora mesei era un adevărat calvar, însă l-am hrănit cu multă răbdare şi chiar l-am învăţat să mănânce şi să bea apă singur. Acum e un alt porumbel, a luat în greutate că e mâncăcios, a prins curaj, e curios, ne recunoaşte vocea, reacţionează când îşi aude numele şi e gata să-şi ia zborul”, a completat ea.

Cătălin Măruţă a adoptat un delfin

Prezentatorul ”Happy Hour” a avut parte de o surpriză placută de ziua sa: a devenit părinte adoptiv… pentru un delfin. Măruţă a primit certificatul de adopţie a unui delfin din Marea Neagră, pe nume Happy. Bucuros, Cătălin şi-a îndemnat şi prietenii să facă la fel, mai ales că prin astfel de acţiuni se pot continua activităţile de ocrotire şi salvare a delfinilor din Marea Neagră.