Prinţesa arabă care i-a revoltat pe musulmani! Cum sfidează tradiţiile

O cheamă Deena Abdulaziz Al-Saud şi este o prinţesă în adevăratul sens al cuvântului.Nu poartă hijab (vălul specific femeilor musulmane) şi iese mereu în evidenţă datorită stilului său vestimentar extrem de elegant.  Deena Abdulaziz  este o prinţesă arabă, o persoană mondenă,  o fashionistă înrăită şi proprietara buticului “D'NA” din Riyadh (Arabia Saudită). Acest butic este de tip închis, unde pot ajunge doar persoanele care sunt invitate de către prinţesă. Colecţiile pentru butic, Deena le selectează cu atenţie, urmând tradiţiile lumii musulmane.
Aproape fiecare ţinută a prinţesei este completată cu o bijuterie. Deena preferă să  combine brăţări diferite şi îi plac inelele în stil “arm candy”. La fel, prinţesa preferă clutch-urile originale de la Charlotte Olympia.

Prinţesa orientală are un stil foarte îndrăzneţ: păr scurt, rochii scurte, ţinute extravagante, siluetă suplă. La noi, silueta suplă este considerată atractivă, iar în lumea musulmană, în special cea arabă, femeia cu forme apetisante reprezintă pentru ei  un semn al sănătăţii, bunăstării şi prosperităţii. În ţările arabe femeile sunt plinuţe, cu forme suculente, iar tunsorile scurte nu sunt acceptabile. Părul este o mândrie a femeii orientale, chiar dacă îl ascunde de ochii lumii. Deena a trăit mai mulţi ani la New York şi probabil că de aici vine curajul şi libertatea ei de exprimare.

Deena este căsătorită cu prinţul saudit Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud. Cei doi au trei copii.

Deşi este adesea criticată de persoanele conservatoare pentru faptul că nu respectă întocmai tradiţiile musulmane, Deena este o adevărată apariţie de fiecare dată.

 

Galerie foto

vezi galeria 16 foto
Comentarii
ABONARE