Despre noi

Site-ul apropo.ro a fost lansat în anul 2007, ca un portal de știri, entertainment și concursuri interactive, videochat-uri cu vedete din lumea muzicală și mondenă și transmisiuni live de la evenimente. Proiectul aparținea diviziei de internet a grupului MediaPro, MediaPro Interactiv.

MediaPro Interactiv a fost desemnat web publisher-ul anului 2007 în cadrul festivalului Internetics.

În februarie 2010, MediaPro Interactiv și-a schimbat numele în Apropo Media. Schimbarea denumirii a fost generată de tranzacția din 2009 prin care MediaPro Management a vândut către Central European Media Enterprises atât divizia de entertainment, cât și marca Media PRO.

Tot în anul 2010 s-a înființat Mediafax Group, compania umbrelă a Publimedia (editorul publicațiilor Ziarul Financiar, Gândul, ProSport și Business Magazin), Mediafax și Apropo Media.

În iulie 2014, Mediafax Group renunță la protvmagazin.ro și apropo.ro și lansează portalul apropotv.ro, care conține informații despre filme, seriale, muzică, programe TV, dar și de timp liber sau știri cu vedete. Printre secțiunile site-ului nou lansat se numără Filme, Seriale, Muzică, Video, Știri Mondene, Lifestyle și Show-uri TV.

De la finalul anului 2019 Apropo TV face parte din Grupul Gândul, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc , alături de publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, go4games.ro, raziculacrimi.ro şi viitorulromaniei.ro.