1 Decembrie da liber distractiei

Apropo.ro / 30.11.2007, 16:03
1 Decembrie da liber distractiei
Ca in fiecare an, Primaria Sectorului 2 a Capitalei, invita locuitorii la o masa mare cu tuica fiarta si fasole cu costita.

Ca in fiecare an, Primaria Sectorului 2 a Capitalei, invita locuitorii la o masa mare cu tuica fiarta si fasole cu costita. Petrecerea incepe la 11.00 in locurile special amenajate din Piata Obor, Parcul Circului, intersectia Carol I cu str. Paleologu, Gara de Est, Parcul Florilor, Parcul Plumbuita, Parcul Tolbuhin, Piata volanta din Vatra Luminoasa, Parcul Floreasca, Parcul Motodrom, Parcul Lunca Florilor si Piata volanta Basarabia.

Pe 30 noiembrie, cu ocazia sarbatoririi Sf. Nicolae, Muzeul Taranului Roman isi deschide portile vizitatorilor. In cadrul targului vor avea loc numeroase expozitii cu vanzare. Incepand cu ora 10.00 mesteri priceputi ne vor prezenta masti, oale, impletituri, podoabe, tesaturi. Bucatele traditionale vor fi la loc de cinste.

Targul de Sfantul Nicolae tine pana duminica. Intrarea este 4 lei pentru adulti si 2 lei pentru elevi, studenti, pensionari.