1 IUNIE: Copiii au intrare gratuită la Muzeul Antipa

De: Nicoleta Nicolae / 31.05.2016, 10:44
1 IUNIE: Copiii au intrare gratuită la Muzeul Antipa
Prima TV, în parteneriat cu Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa", invită copiii cu vârste de până la 18 ani să viziteze gratuit muzeul, în întâmpinarea acestora fiind şi vedetele televiziunii.

O lume magică deschisă tuturor copiilor este cadoul pe care Prima TV îl doreşte să îl facă face celor mici de 1 iunie, în parteneriat cu Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”. De ziua lor, cei care nu au împlinit încă vârsta majoratului vor avea acces gratuit în expoziţia permanentă.

Muzeul îşi va deschide miercuri porţile la ora 10:00, iar până la ora 20:00 (ultimii vizitatori vor putea intra la ora 19:00) cei mici se vor putea distra, dar vor şi învăţa o mulţime de lucruri noi despre animalele din întreaga lume.

Totodată, anul acesta micuţii vor putea vedea în premieră în România Diodrama, un proiect care are rolul de a atrage atenţia publicului asupra efectelor pe care tăierile ilegale de păduri le au asupra habitatelor.

Cei care vor accepta invitaţia vor putea vedea o parte din cele peste două milioane de piese ale colecţiilor Muzeului. Micii curioşi vor afla informaţii distractive despre biodiversitatea României, dar şi despre fauna mondială, originile şi evoluţia vieţii, paleontologie, lumea insectelor sau complexitatea speciei umane.

Muzeul „Grigore Antipa” este situat în Şos. Kiseleff nr. 1, în Bucureşti.