1 Mai muncitoresc, sărbătorit cu cele mai tari momente de comedie la iUmor

De: Cristiana Trifu / 01.05.2018, 14:20
1 Mai muncitoresc, sărbătorit cu cele mai tari momente de comedie la iUmor
Minivacanţa de 1 Mai este prilej de comedie maximă în cadrul ediţiei de duminică a show-ului iUmor, difuzată de la ora 20.00, la Antena 1. Telespectatorii vor putea urmări o retrospectivă a celor mai apreciate momente din cele cinci sezoane, prin care se sărbătoreşte aşa cum se cuvine Ziua Muncii.

Aşadar, una dintre meseriile celebrate în cadrul show-ului este cea de circar şi, cu această ocazie, telespectatorii îl vor putea revedea pe talentatul acrobat Costin Pity, pe care Mihai Bendeac a declarat că îl iubeşte pur şi simplu. După numerele sale incredibile de acrobaţie, atât publicul, cât şi juriul se ridicã în picioare, Delia mărturiseşte că a rămas fără cuvinte, iar Cheloo mai cere un rând de aplauze.

Şi cum dintr-o emisiune de divertisment nu poate lipsi dansul, cea care a luat foarte în serios această meserie este nimeni alta decât Floricica Dansatoarea. Momentele ei pe scena iUmor au devenit virale, ea dansând ca nimeni alta belly-dance pe o piesă a trupei Metallica, iar reacţiile juraţilor fac deliciul publicului, acestea depăşind cu mult umorul concurentei.

Un alt număr de-a dreptul excepţional pe care telespectatori îl pot revedea şi trăi la intensitate maximă este cel al mentalistului Andrei Voicu, care reuşeşte să intre în minţile a patru vedete – Alina Eremia, Dorian Popa, Florin Ristei, Andreea Antonescu – şi să le ordone să facă lucruri de neimaginat.
Şi cum nicio minivacanţă de 1 Mai nu este completă fără un grătar cu mici, preparatul specific românesc nu putea lipsi din această ediţie specială Iumor.
Cum găteşte Delia şi ce reacţii are Mihai Bendeac văzând alimentele pe care le foloseşte, dar şi alte momente care au făcut istorie în cele cinci sezoane ale show-ului iUmor, telespectatorii pot vedea duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

Tags: