1 milion de dolari pentru picanterii din viața congresmenilor americani

Apropo.ro / 06.03.2012, 14:00
1 milion de dolari pentru picanterii din viața congresmenilor americani
Larry Flynt oferă 1 milion de dolari celui care îi poate oferi informații picante din viața congresmenilor americani, pentru a le publica în Hustler.

Gigantul industriei pentru adulți, Larry Flynt a declarat oficial că oferă 1 milion de dolari pentru informații picante din viața unor congresmeni sau senatori americani, acesta continuându-și lupta împotriva sistemului politic american, cu care se confruntă de aproximativ 40 de ani.

Larry Flynt, fondatorul revistei pentru adulți Hustler, care a fost publicată prima dată în 1974, este un critic dur al Guvernului SUA de când a intrat în domeniul print-ului, întâmpinând piedici peste piedici din partea unor politicieni corupți.

„Poți oferi dovezi care să susțină afirmațiile tale? Larry Flynt și Hustler Magazine te vor plăti cu până la 1 milion de dolari dacă alegem să folosim materialul și să publicăm povestea verificată” este mesajul publicat de acesta.

Publisher-ul a insistat să completeze că toate informațiile primite vor fi păstrate sub confidențialitate și că pune la dispoziție numere de telefon gratuite și adrese de e-mail pentru cei care doresc să ofere astfel de informații.