10 actori de la Hollywood care urăsc să vadă filmele în care joacă

De: Carmen Ulian / 30.01.2015, 09:00
Ai fi surprins să afli câți actori ocolesc pe cât de mult posibil să vadă filmele în care apar. Lista cuprinde nume la care nu te-ai fi gândit.

1. Megan Fox

Megan este una dintre actrițele care preferă să vadă orice film în care nu apare. Nu îi place să se vadă pe ecran. Am putea spune că este un moft. Mai mult, Fox nu se uită nici la fotografii cu ea. Nu i-a lăsat nici pe cei mici să se uite la televizor, atunci când era ea. Putem înțelege că nu este sigură pe talentul ei și cât de frumoasă este. Sau poate minte în declarații.

2. Johnny Depp

Nici el nu este fanul filmelor sale, deși prin acest mod s-a îmbogățit. Este de părere că dacă ar vedea vreun film cu el ar avea un efect negativ asupra abilităților sale de actor.

3. Reese Witherspoon

Actrița a declarat că nu se uită la filmele în care apare, din simplul motiv că se simte stânjenită știind că a intrat în pielea altcuiva. Nu cam asta înseamnă actoria?

4. Nicole Kidman

Spune că este o perfecționistă și că nu se uită la filmele ei tocmai pentru că știe că poate și mai mult de atât. Nu este niciodată mulțumită de ce face pe ecran.

5. Connie Britton

Connie nu s-a uitat nici la Nashville sau American Horror Story în care a jucat pentru că se sperie de gândul să stea pe canapea și să se privească pe ea.

6. Zac Efron

Și Zac spune despre el că este un perfecționist și că mai are de îmbunătățit tehnica. Își cunoaște defectele și preferă să nu se vadă pe el pe ecran.

7. Matthew Fox

Fanii serialului Lost pot rămâne șocați la auzul acestei decizii. Nu a văzut nici măcar un episod din acest serial celebru. Nu se simte în largul său făcând asta. Știe doar despre ce este vorba.

8. Julianne Moore

Julianne spune că nu a văzut nici măcar un fil de-al ei, nici chiar la premieră. Adoră să joace, dar nu să le vadă când rulează.

9. Tom Hanks

Joacă în filme de peste 30 de ani, a apărut în multe pelicule bune, dar să se uite la ele ar fi însemnat că e nebun. Asta e părerea lui.

10. Angelina Jolie

În timp ce o lume întreagă adoră să o vadă pe Angelina Jolie pe micile și marile ecrane, actrița a declarat că preferă filmele cu Brad Pitt, nu cu ea.