10 cei mai buni câini pe care poți să-i ai

De: Mihaela Enache / 26.08.2013, 11:30
Toți câinii sunt simpatici cu condiția să fie întreținuți corespunzător. Poate îți place un Mastiff sau ai putea adora un Pug, dar acești câini necesită alimentație, exerciții fizice și îngrijire.

Dacă ești femeie, de exemplu, ești deja multi-tasking. Prin urmare, ai nevoie de un câine care necesită îngrijire și întreținere minimă și îți oferă multă distracție și dragoste.

Iată o listă cu 10 câini dintre care ai putea să-ți alegi un companion, alege unul care se potrivește personalității tale.

1. Maltez

Acest câine este potrivit pentru cineva care este alergic la multe lucruri, deoarece este un câine care lasă foarte puțin păr.

Maltez

 

2. Bolognese

Acest câine este un animal de companie-bibelou, deoarece necesită foarte puțină întreținere. El a servit ca și câine de noblețe în diferite părți ale Europei în zilele aristocrației.

Bolognese

 

3. Bullmastiff

Extrem de puternic, loial și mereu pregătit să fie alintat, acest câine ar fi o alegere bună pentru oricine este în căutarea unui câine de pază bun.

Bullmastiff

 

4. Greyhound

Dacă ești în căutarea unui câine care să-ți ofere companie, acesta este unul potrivit. Ei sunt ca chipsurile și canapeaua, dar pot alerga și cu 45 de mile pe oră.

Greyhound

 

5. Boston Terrier

Este grozav ca și câine de familie, deoarece îi place compania oamenilor. Minunat cu copiii și extrem de jucăuș, acest câine ar trebuie să fie alesul dacă vrei unul „tot pachetul”.

Boston Terrier

 

6. Chin japonez

Cel mai etalat de celebritățile feminine și extrem de popular printre roialitățile japoneze în secolul al 18-lea, acest câine mic cu siguranță îți poate face ziua mai bună.

Chin japonez

 

7. Pug

Un alt preferat de celebritățile de la Hollywood și familiile regale din China, acest câine te poate urma oriunde și are un mare potențial pentru a deveni cel mai bun prieten pentru copiii tăi.

Pug

 

8. Bulldog

Cei mai mulți copii se tem de un bulldog, dar aceștia sunt foarte blânzi odată ce ajung să te cunoască și sunt grozavi și cu copiii. Dacă vrei siguranță și joacă, atunci acesta este căinele pe care să-l alegi.

Bulldog

 

9. Chihuahua

Un câine foarte mic, cunoscut pentru ușurința de a fi purtat de colo-colo, este a un accesoriu la modă pentru personalitățile care-l dețin. Este mic, la modă și foarte ușor de întreținut.

Chihuahua

 

10. Teckel

Moale și mic, vine în trei culori și este un câine extrem de feroce. Este foarte potrivit pentru femei, deoarece oferă securitate amplă.

Teckel