10 cele mai ciudate tratamente de înfrumusețare

Apropo.ro / 18.01.2015, 12:00
Durerea este frumusețe, cel puțin asta cosnideră anumite femei care sunt dispuse să facă orice pentru a arăta bine.

1. Tratament facial cu foc

Un neobișnuit tratament de înfrumusețare Huo Liao, dar popular în Japonia. Prosoapele sunt îmbibate cu alcool, sunt așezate pe față, dar și pe alte părți ale corpului, apoi le dau foc.

2. Tratament facial cu melci vii

Spre deosebire de cel cu foc, tratamentul cu melci vii nu presupune decât să nu ai o fobie de ei. În rest, sunt lăsați să se plimbe liberi, pe chip, iar mâzga lăsată de ei în urmă te va face cea mai frumoasă.

melci

3. Tratamentul facial de vampir

Fetele din familia Kardashian așa își mențin frumusețea. În loc să bea sânge, cum face un vampir, se folosește sângele propriu pentru masca de frumusețe.

 

kardashian

Foto: Instagram

4. Tratamentul facial cu aur

O mască cu aur de 24K te costă ceva, dar frumusețea nu are un preț stabilit. Regenerează pielea, îi oferă fermitate și elasticitate, previne ridurile. Chiar dacă vei arăta precum Tutankhamen.

5. Tratamentul facial cu caviar

Este indicat să mănânci pește, dar nu spune nu nici unui tratament de înfrumusețare cu caviar. Are o mulțime de beneficii asupra pielii tale. Prețul? Unul ridicat.

caviar

6. Tratamentul facial cu găinaț de păsări

La acest capitol, privighetoarea asiatică este campioană. Poți da de la 200 de dolari în sus, dar nici tu nu te vei mai recunoaște la final când vei îndepărta găinațul de pe față..

7. Tratamentul facial cu biciul

După ce ai trecut prin proba focului, cea de bici pare floare la ureche. Este o mască ce se lasă să acționeze 20 de minute pe care o resimți precum mici bătăi cu biciul pe față. Vei avea un ten de bebeluș.

8. Tratamentul facial cu venin de albină

Ce bună este mierea pentru ten, dar ce efecte miraculoase are veninul. Chiar și asupra sănătății organismului. Un ingredient natural ce îmbunătățește circulația sângelui și stimulează colagenul și elastina.

9. Tratamentul facial cu urină

De-a lungul istoriei, mulți au considerat urina în diferite procedee de înfrumusețare sau în scop terapeutic. Unii o folosesc pentru acnee. Poate fi consumată pe cale orală, sua aplicată local pe zona cu probleme.

10. Tratamentul cu vin

Vinul este bun. Și băut la masă, dar și ca produs pentru întreținerea frumuseții. Bogat în anti-oxidanți, acid alfa-hidroxy, vinul oferă sănătate și vitalitate tenului tău. Pielea grasă face pereche bună cu vinul roșu. Noroc!