10 celebrități și fetișurile lor ciudate

De: Marian Andrei / 15.05.2014, 15:15
Fetișurile și fanteziile sexuale sunt, de cele mai multe ori, private și așa și trebuie să fie, pentru majoritatea oamenilor fiind stânjenitor ca ele să fie cunoscute de alții.

În cazul celebrităților însă, ascunderea fetișurilor a devenit din ce în ce mai dificilă de când s-a inventat meseria de paparazzo. Mai mult, unii și le dezvăluie singuri, din dorința de a epata sau a face paradă sau poate chiar din sinceritate.

Iată deci ce fetișuri și fantezii sexuale au vedetele următoare.

10) Christina Aguilera – Roleplay

Christina Aguilera a recunoscut că îi placea să se îmbrace, pentru fostul ei soț Jordan Bratman, în asistentă. Aguilera a explicat că a vrut astfel să condimenteze atmosfera din dormitor.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Aguilera, într-un interviu pentru ziarul The Sun. „I-am cumpărat lui Jordan un costum de doctor și o trusă medicală plină de jucării… iar eu, bineînțeles, purtam un costum sexy de asistentă”, a declarat ea în interviu.

9) Amy Winehouse – Pălmuirea la fund

Fostul iubit al căntăreței Jonathan Jeannevol a afirmat că Amy nu era numai dependentă de sex, dar și că îi făcea o placere nemaipomenită să primească palme peste fese.

Potrivit lui Jeannevol, al cărui nume de scenă este Johnny Headlock, cei doi făceau sex ore în șir iar Amy dorea tot timpul să încerce ceva nou. Jeannevol a mai afirmat că i-a oferit lui Amy droguri înainte de întâlnirile lor, dar aceasta a refuzat.

8) Quentin Tarantino – Picioarele

Deși nu a admis niciodată acest lucru, fetișul său este prezent în toate operele sale. Multe dintre filmele sale au scene care implică picioarele femeilor și, mai mult, cunoscuții spun că el este în stare să se holbeze minute în șir la picioarele actrițelor.

Acum ceva timp, Gawker.com a publicat email-ul unei femei care ar fi avut o aventură de o noapte cu Tarantino și din care reieșea că regizorul i-ar fi lins picioarele până a fost satisfăcut.

Pe de altă parte, în timpul unui toast în onoarea sa, Uma Thurman l-a invitat pe Tarantino să bea șampania dintr-unul din pantofii ei. Tarantino nu numai că nu s-a simțit jignit, ci chiar a făcut acest lucru.

7) Scarlett Johansson – Mașini

Scarlett Johansson nu este excitată de mașini, cum s-ar putea înțelegi, ci de ideea de a face sex într-o mașină. Ea și-a descris astfel fantezia în 2008: „A face sex într-o mașină este sexy. Dacă aș fi în acea stare de spirit în care să doresc să fac ceva nebunesc, sexy și pervers, atunci aș alege bancheta din spate a mașinii”.

6) Cam”ron – Umilirea femeilor

Raperul de 38 de ani a recunoscut că are acest fetiș și că nu poate renunța la el atât timp cât există o mulțime de femei dispuse să facă orice pentru a-l face fericit.

Cam”ron a arătat că uneori învită femei în camera sa de hotel și le pune să facă diverse lucruri ciudate pentru câteva minute. Printre acestea, Cam’ron a enumerat sărituri, statul în cap, rostogolirea pe podea.

5) Eva Longoria – Îi place să fie legată

Eva Longoria, una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood este una dintre cele mai deschise persoane atunci când vine vorba despre viața sa sexuală. Într-un interviu, Longoria a spus că le arată bărbaților cum să o mulțumească în pat și că nu are nimic împotrivă șă fie legată cu eșarfe de mătase. „Este ceva foarte sexi să fii supus”, a declarat ea în același interviu.

Întrebată de ce oferă atât de multe detalii despre sexualitatea ei, Longoria a spus că este o femeie încrezătoare și că, pentru femeile de generația ei sexualitatea nu este un subiect tabu.

4) Angelina Jolie – Sado-masochism

Angelina Jolie, mamă a trei copii și a altor trei adoptați, s-a schimbat complet de când are o relație cu Brad Pitt. Mai mult chiar, ea a declarat public „în viața mea nu mai este loc pentru bisexualitate și sado-maso”. Într-o altă declarație, Jolie a admis că folosea cuțite în timpul partidelor de sex. Wow!

3) Nick Lachey – Îmbrăcăminte de damă

Înainte de a doua căsătorie, Nick Lachey a recunoscut că în timul mariajului cu Jessica Simpson obișnuia să se plimbe încîlțat cu pantofii ei și acest lucru îi făcea plăcere. Sau, după cum a spus chiar el, „un mic lucru pervers, dar plăcut”.

2) Robert Pattinson – Lingerea subrațului persoanei iubite

Starul francizei Twilight obișnuia să lingă subsuoara lui Kristen Stewart. Cel puțin așa a declarat ea pentru Vogue UK: „Eu îl iubeampe el iar el mă iubea atât de mult, încât mă lingea la subraț”.

1) Ricky Martin – Dușul de aur

Starul pop latino-american a declarat deschis în 2006 pentru Blender Magazine că a participat frecvent la Dușuri de aur.

Pentru cei care nu cunosc semnificația, Dușul de aur  este denumit faptul că o persoană urinează pe alta pentru a obține plăcerea sexuală.

La puțin timp după declarații, Ricky Martin a încercat să retracteze cele spuse. din cauza controverselor create, însă răul fusese deja făcut – lumea cunoștea fetișurile lui.