10 complimente pe care un bărbat nu le va uita niciodată

De: Mihaela Enache / 18.09.2013, 12:45
10 complimente pe care un bărbat nu le va uita niciodată
Tuturor le place să primească complimente, indiferent că e bărbat sau femeie. Unele au farmecul de a rămâne cu tine și îți pot aduce zâmbetul pe buze chiar și la multă vreme după ce l-ai primit. Iată câteva complimente care pot face ziua unui bărbat.

1. Zâmbetul lui

Un zâmbet poate spune multe despre ceea ce e în interiorul unui bărbat. Este, de fapt, o reflectare a sufletului său din interior. Deci, să lauzi zâmbetul unui tip face parte din fruntea listei cu lucruri pentru care un bărbat poate fi complimentat.

2. Spiritul său

Bărbaților le place să creadă că sunt foarte amuzanți, chiar dacă uneori nu sunt. Deci, complimentează-i spiritul și îl poți flata ca nimic altceva. Doar spune-i „cât de amuzant ești!”, și urmărește-i reacția.

3. Personalitatea sa

Există un miliard de adjective care au fost folosite pentru a descrie personalitatea unui bărbat, de la magnetică și vioaie, până la puternic și interesant. Indiferent ce cuvânt alegi, un compliment la adresa personalității lui este ceva ce un bărbat nu va uita într-o clipită.

4. Natura lui

Există o contradicție aici. În timp ce unui bărbat îi place cel mai adesea să îi fie complimentată partea puternică a personalității lui, poți să pariezi că este încântat și de complimentele primite pentru partea lui sensibilă. De exemplu, poți face o observație asupra naturii sale înțelegătoare sau calmă, apoi urmărește-l cum i se aprinde zâmbetul.

5. Puterea lui

Ei bine, acest lucru este evident. Bărbatul se presupune că este sexul puternic și orice compliment asupra naturii lui herculiane îi poate alimenta ego-ul ca nimic altceva, chiar și atunci când nu a făcut decât să deschidă un borcan cu murături.

6. Abilitățile lui

Un bărbat poate fi apreciat pentru o varietate de aptitudini, de la abilitățile sale de gătit, până la abilitățile sale de a curăța un copac. Indiferent care sunt acele lucruri pe care le observi la el că le face bine, simplu faptul că îi apreciezi dexteritatea este ceva ce îi va face pieptul să se umfle.

7. Atletismul său

Complimentează un bărbat pentru aspectul și abilitățile sale atletice și urmărește-l cum va începe să îți povestească despre cum a ajuns să posede o asemenea pricepere sau cât de greu trebuie să lucreze să se mențină la un asemenea nivel de fitness.

8. Înțelepciunea lui

Multor bărbați le place să creadă că posedă un intelect superior omologilor săi. Deci, un compliment adresat cunoștințelor sale este ceva ce un bărbații uită mai rar.

9. Înfățișarea lui

Dacă te gândeai că numai femeile își fac griji în privința felului în care arată, te-ai înșelat. Bineînțeles că și ei vor să audă cât de bine arată!

10. Ingeniozitatea lui

Bărbații apreciază atunci când alții îi felicită pentru ingeniozitatea lor. Deci, complimentează un bărbat spunându-i cât de original și de inventiv este. Poate fi unul din cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru el.