10 femei cu care ai vrea să mergi la mare

Apropo.ro / 15.08.2013, 13:01
Am căutat vedetele de peste hotare care etalează anul acesta cele mai apetisante trupuri la plajă și iată pe care le-am ales să ne însoțească la mare!

Femei frumoase și sexy cu care am vrea să pierdem vremea sunt foooarte multe, dar noi le-am căutat în mod special pe cele care și-au dat silința ca anul acesta să fie exact ca niște zeițe la plajă.

Din toți „îngerii” de la Victoria’s Secret, am ales doar unul, deși ceilalți sunt la fel de interesanți, în rest găsiți mai jos și actrițe, și cântărețe, dar și foste vedete Playboy și celebrități mai puțin cunoscute.

Kelly Brook

Actrița și fotomodelul Kelly Brook (33) este o persoană lipsită de inhibiții, care nu se dezbracă doar în timpul ședințelor profesioniste, ci și pe litoral, la plajă. 

Cu așa dotări naturale, orice bărbat ar fi mândru să se afișeze la brațul englezoaicei.

Candice Swanepoel

Candice Swanepoel (24) este una dintre cele mai de succes fotomodele de la Victoria’s Secret!

Arată la fel de bine și este la fel de frumoasă chiar și atunci când se relaxează la plajă, în afara serviciului. Noi o vrem lângă noi pe nisipul fierbinte!

Rihanna

Dacă alegi să mergi la mare cu Rihanna (25), este posibil să trăiești cea mai tare aventură!

Libertina cântăreață nu merge pe plajă ca să se bronzeze, pentru ca nu mai are nevoie, este deja o mulatră apetisantă, așa că vă veți face de cap „jucându-vă” în valurile mării și practicând sporturi extreme.

Citeste mai multe pe Showbiz.ro!