10 femei pe care nu ai vrea să le iei de nevastă

Apropo.ro / 26.06.2014, 10:30
Crezi că soția ta nu se mai ridică la nivelul așteptărilor? Te vei gândi de două ori, pe această temă, după ce citești poveștile celor 10 femei prezentate mai jos.
În general, bărbații sunt nemulțumiți când soțiile nu le mai oferă hrană și sex, dar problemele cu adevărat importante apar atunci când persoana iubită chiar încearcă să-ți ia viața sau renunță la tine pentru un crocodil pe care îl folosește pe post de animal de companie.
 
1. Și-a ucis soțul și l-a tranșat, pentru a-și hrăni copiii
 
 
Katherine Knight este prima femeie din Australia condamnată la închisoare pe viață, fără a avea dreptul la eliberare condiționată. Katherine a fost implicată în tot felul de relații pline de violență. I-a spart dinții unuia dintre soți, iar altuia i-a ucis câinele, hăcuindu-l. În anul 2000, uciderea lui John Price i-a pus capac. Dar Katherine nu s-a mulțumit doar să-și omoare bărbatul. L-a înjunghiat de 37 de ori, i-a smuls pielea, l-a agățat de un cârlig de abator, l-a decapitat și a tăiat bucăți din el pentru a le pune pe grătar și să îi hrănească pe copiii săi. Din fericire, Poliția a intervenit înainte ca femeia să-și ducă planul la bun sfârșit, respectiv înainte ca cei mici să-și consume tatăl.
 
2. Și-a ucis bărbații și a dat vina pe fiica ei
 
 
În 2005, Stacey Castor și-a ucis soțul și a aranjat ca toate probele să indice o sinucidere. Totuși, anchetatorii au început să aibă bănuieli, astfel că l-au deshumat pe Michael Wallace, primul soț al lui Stacey, care murise în 2000, din cauza unui presupus atac de cord. Analizele ulterioare au demonstrat că ambii bărbați au fost otrăviți, dar Stacey mai avea un as uluitor în mânecă. Femeia a aranjat dovezile în așa fel încât acestea să-i permită să dea vina pe fiica ei, Ashley, deși aceasta avea doar 11 ani când a murit Michael Wallace și 16 ani când a murit David Castor, tatăl ei vitreg. În 2007, Ashley a fost spitalizată din cauza unei supradoze de pastile si vodcă. Totul părea să fie o tentativă de suicid în condițiile în care s-a găsit un bilet în care tânăra recunoștea comiterea celor două crime. Totuși, Ashley a supraviețuit, iar în 2009 a depus mărturie împotriva mamei sale. Stacey Castor a fost condamnată la 25 de ani de închisoare, fără drept de eliberare condiționată, pentru uciderea lui David Castor și tentativa de omor asupra fiicei sale.
 
3. Împărăteasa care își vindea trupul
 
 
Valeria Messalina a fost a treia soție a împăratului roman Claudiu. Valeria era cunoscută drept nimfomană. S-a măritat cu Claudiu și i-a făcut doi copii, dar au existat numeroase zvonuri conform cărora copiii ar fi, de fapt, urmașii lui Caligula, în condițiile în care Valeria participa constant la orgiile organizate de acesta. După moartea lui Caligula, Valeria a devenit împărăteasă, dar apetitul ei sexual o făcea să se deghizeze, noaptea, în prostituată și să-și vândă corpul. A provocat-o pe Scylla, celebra prostituată, la un maraton sexual câștigat, în cele din urmă, de Valeria, care s-a culcat cu 25 de bărbați într-un interval de 24 de ore. A plănuit cu Siliu, unul dintre iubiții ei, uciderea lui Claudiu. Din fericire, planul a fost descoperit de Narcissus, unul dintre consilierii lui Claudiu, care l-a înștiințat pe împărat. Extrem de dezamăgit, Claudiu nu a putut să creadă la început, dar în cele din urmă dovezile l-au făcut să-i condamne pe cei doi la moarte. Valeriei i-a fost oferită posibilitatea de a se sinucide, dar aceasta nu a avut curajul să-și ia singură viața, astfel că în cele din urmă a fost și ea executată.
 
4. Și-a mușcat soțul de penis
 
 
Katya Kharitovonova (36 de ani) a făcut doi ani de închisoare din cauza rănilor provocate soțului ei, Mikhail, pe care l-a mușcat de penis. Cei doi se plimbau în parc, în momentul în care s-au întâlnit cu o veche cunoștință, Liza Dmitriyeva. Cei doi au invitat-o pe Liza la masă, iar apoi s-au așezat toți trei să urmărească un film. Katya a adormit și când s-a trezit, după o jumătate de oră, a avut șocul să-i vadă pe Mikhail și Liza complet dezbrăcați. Mai mult, Liza îi călărea soțul. Imediat, Katya a sărit la bătaie. I-a spart capul Lizei cu o lampă aflată la îndemână și și-a mușcat soțul de penis. Femeia a fost condamnată la doi ani de închisoare, judecătorii fiind de părere că nu existau motive pentru ca ea să reacționeze atât de violent.
 
5. Și-a înșelat soțul, după ce acesta i-a donat un rinichi
 
 
Dawnell și Richard Batista s-au căsătorit în 1990. În 2001, după ce două transplanturi au eșuat, Richard a decis să-i doneze chiar el un rinichi soției sale. Din păcate pentru bărbat, Dawnell a profitat de ocazie și a văzut reușita transplantului ca pe o posibilitate de a-și lua viața de la capăt. Așa că femeia s-a reînscris la școală, pentru a obține o diplomă, s-a apucat de karate și a început să-și înșele soțul cu un terapeut. La doar patru ani de la transplant, în 2005, Dawnell a solicitat divorțul și chiar i-a interzis lui Richard să-și mai vadă cei trei copii. Ca răspuns la atitudinea soției sale, Richard a dat-o în judecată și cere 1,5 milioane de dolari pentru rinichiul donat.
 
6. Și-a spânzurat soțul, în timpul unui joc sexual
 
 
Tony Boarder (46 de ani) și soția sa, Crystal Boarder (31 de ani), erau de 10 ani împreună și adorau să se implice în jocuri sexuale pline de perversiuni. Cei doi adorau să se sufoce reciproc cu pungi de plastic, să se înece în cadă și să se spânzure în hambar. Ba chiar se filmau reciproc când se spânzurau în hambar. Într-o dimineață, jocul lor pervers i-a adus moartea lui Tony. Bărbatul a murit prin asfixiere, după ce a stat atârnat timp de 15 minute în ștreang. Femeia a încercat să-l resusciteze, timp de 40 de minute, iar abia apoi a chemat salvarea și și-a recunoscut fapta în fața polițiștilor ajunși la fața locului. Interesant este că, cu circa 20 de ani în urmă, Tony fusese condamnat la opt ani de închisoare, după ce a ucis, în condiții asemănătoare, o tânără de numai 19 ani.
 
7. Bătrâna care și-a ucis patru dintre cei cinci soți
 
 
Betty Neumar (76 de ani), din Carolina de Nord, este o femeie despre care se spune că aduce ghinion asupra celor din jurul ei. Bătrâna a ajuns după gratii pentru că ar fi tocmit un asasin plătit să-l ucidă pe Harold Gentry, al patrulea dintre cei cinci soți pe care i-a avut. Anchetatorii au redeschis mai multe dosare, inclusiv moartea primului ei fiu și a patru dintre cei cinci soți ai ei. Betty obișnuia să încheie asigurări de viață pe numele soților și apoi să pună la cale uciderea acestora. 
 
8. A ales un crocodil în locul soțului
 
 
Australianca Vicky Lowing a divorțat de soțul ei, Greg, în momentul în care acesta a avut „curajul” să-i solicite să renunțe la animalul ei de companie, respectiv la un crocodil botezat „Johnie”. Vicky este atât de atașată de crocodil, pe care l-a crescut singură timp de 13 ani, încât îi permite lui Johnie să se plimbe nestingherit prin casă și să doarmă în pat alături de Andrew, fiul lui Vicky și al lui Greg. Bărbatul se plângea că femeia stă prea mult în compania crocodilului și trebuie să renunțe la el dacă vrea ca cei doi să-și salveze mariajul. Femeia nici nu a vrut să audă de această posibilitatea, iar inevitabil Greg și Vicky au divorțat în 2005. Vicky a precizat că „bărbații pot avea grijă de ei, dar crocodilul meu nu-și poate găti singur”.
 
9. Și-a părăsit soțul pentru că a vrut să-i vadă fața, după un mariaj de 30 de ani
 
 
Un arab de 50 de ani a trăit timp de 30 de ani în compania unei femei căreia nu a apucat să-i vadă fața. Soția sa și-a protejat întotdeauna fața cu un voal, în încercarea de a păstra vie o tradiție din satul natal. Totuși, într-o noapte, pe când femeia dormea, bărbatul, stârnit de curiozitate, a încercat să-i vadă fața. Scandalizată, femeia a intentat imediat divorț, fiind nemulțumită că soțul a încercat să o împiedice să respecte tradiția. Bărbatul și-a cerut iertare și a promis că nu-și va mai încerca norocul, dar nu a reușit să o înduplece pe femeie.
 
10. Și-a atacat soțul cu lasagna înghețată
 
 
Amanda Trott a ajuns în custodia poliției, după ce și-a atacat soțul cu o cutie de lasagna înghețată. Femeia intenționa să-i gătească soțului cina, dar nu a mai apucat. Cei doi au început să se certe, iar Amanda a profitat de ocazia și a folosit cutia înghețată pe post de armă albă. Și-a lovit soțul de câteva ori, cu lasagna, peste ochi, iar apoi i-a aplicat o lovitură în zona cefei, producându-i o ușoară comoție cerebrală. Polițiștii au fost chemați de urgență de vecinii familiei Trott, care își făceau griji în legătură cu soarta copiilor familiei Trott. Amanda a recunoscut că și-a atacat soțul, iar juniorii Trott au fost preluați în grijă de vecinii familiei Trott.