10 fotografii de nuntă stricate de nepoftiți sau de ghinion

De: Marian Andrei / 01.07.2013, 14:30
Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unui cuplu, și toată lumea dorește ca acest eveniment să se desfășoare impecabil. Numai că micile detalii fac diferența. Dacă cei care se ocupă de organizare nu sunt super-profesioniști care să supervizeze cu atenție "tot ce mișcă" poți avea mari surprize atunci când vrei să faci albumul foto.

Personajul principal nu este mireasa

Probabil că indicația fotografului a fost clară și fermă: toate domnișoarele de onoare să privească spre mireasă. Și totuși, una dintre ele nu a rezistat tentației și a găsit mai atrăgătoare joaca a doi câini (să sperăm că nu era și „nunta” lor).

„Scenaristul” a fost complet ieșit din mână

Probabil că deplasarea miresei pe un cal alb nu este o idee rea. Însă poziționarea defectuoasă a fotografului a transformat-o pe aceasta într-o „centaură” (sau care o fi femininul de la centaur).

Oportunitate imensă

Nu se știe ce a fost în capul miresei care nu s-a asigurat că vântul nu-i va crea probleme, însă putem admira prezența de spirit și „iuțeala de mână” a fotografului, care a fotografiat tot ce a prins. 

Nunta pe o plajă unde se fac „băi de soare” topless

Dacă fetele de pe plajă ar fi fost modele Victoria’s Secret sau poate iepurași Playboy, ochii privitorului n-ar mai fi fost atât de zgâriați. Dar probabil, nici mirii nu ar mai fi fost în centrul atenției…

Ce fel de slip?

Exceptând faptul că au ales să pozeze pe plajă, cuplul din imagine nu are nicio vină. Aceasta aparține Don Juan-ului din imagine, care nu știe până la ce vârstă (sau greutate) se poartă un slip minuscul. Bine, și aici părerile sunt împârțite, americanii spunând 49 de ani, sud-americanii – 39, europenii 25 de ani, în timp ce italienii, spaniolii si grecii sunt mai pudici, crezând că un astfel de slip se poartă până la 18 ani. 

Asigurați-vă că există suficiente toalete 

Cei mai puțin cârcotași ar putea spune că tipul din fundal admiră tunsoarea perfectă a tufișurilor. Însă cei cu mai mult simt critic cred in unanimitate că respectivul „uda” tufișurile, pentru a preîntâmpina efectele secetei.

Asigurați-vă ca nu sunt amazoane în jurul vostru

E vară, e cald, o fotografie lângă o fântână e foarte adecvată. Însă ar fi trebuit să facă poza inainte sau după ce tipa din spate își consumă veleitățile de amazoană. Mai mult, ținând cont că nu era îmbrăcată în pantaloni, și-a ridicat rochia suficient pentru a putea încăleca, dar și pentru a-i putea fi admirate picioarele.

Heil Hitler!

Cineva ar fi trebuit să-i explice bunicului două chestii: 

1 – Mireasa este mai importantă decăt orice invitat

2 – Vremea celui de-al treilea Reich s-a dus de mult

Offf! Cine-i de vină, buchetul sau rochia?

Vina îi aparține în exclusivitate miresei. Atunci când a comandat rochia, nu a luat în calcul că trebuie să execute și miscări ample, care ar putea face deliciul partticipanților la nuntă.

Pasiune

De fiecare dată când vor privi această fotografie, ginerele și mireasa vor redescoperi cu tristețe că, cel puțin în ziua nunții, atracția sexuală dintre ei părea să fie insignifiantă în comparație cu cea a intrușilor din poză.