10 frați și surori de vedete care au cunoscut succesul, dar nu la Hollywood

De: Carmen Ulian / 19.05.2015, 12:00
În afara vedetelor cu frați ce activează în același domeniu, și cu succes, există și unii care au ales meserii diferite și le merge foarte bine.

Nu este o regulă ca frații să îmbrățișeze aceeași meserie, ba din contră, cei despre care vom vorbi sunt ingineri, profesori, scriitori, etc. Nu fac parte din marea echipă de la Hollywood, dar asta nu înseamnă că nu au succes în cariera aleasă.

1. Nicole și Antonia Kidman

Nicole Kidman este un mare star de cinema, câștigătoare de Oscar, fosta soție a lui Tom Cruise, actuala parteneră de viață a lui Keith Urban. Este celebră încă din anii 90 și este o figură recunoscută pe plan internațional.

Sora ei, Antonia, deține și ea frumusețea moștenită din familie, dar și succesul sobândit prin muncă. Antonia este jurnalistă și producătoare TV în Melbourne, Australia. Este autoarea unor serii de documentare despre creșterea copiilor – The Little Things, precum și a unora despre încercările prin care poate trece un adult în viața de zi cu zi – The Bigger Thing.

2. Jennifer și Lynda Lopez

Lynda este un jurnalist de succes și una dintre figurile marcante din televiziune – a lucrat la WCBS TV, Fox 5 Live, WNYW și WWOR. A primit chiar și un premiu Emmy în 2001. De asemenea, Lynda este reporter pentru E! News Live, Style Network și Vh1. Una dintre trăsăturile comune ale surorilor este aceea că se simt foarte bine în fața camerei de filmat.

3. Brad și Doug Pitt

Deși nu este la fel de minunat precum fratele său Brad, Doug are șarmul său personal. Este implicat în activități filantropice și umanitare. Deține compania ServiceWorld Computer Center și este Ambasador al Bunăvoinței în Tanzania. Doug a fondat și o organizație ce ajută copiii cu probleme – Care To Learn și a fost primul american care a coborât cu bicicleta de pe muntele Kilimanjaro, în 2011.

4. Simon și Nicholas Cowell

Ambii au cunoscut succesul la fel de bine. Nicholas este co-fondator al unei companii din Londra – The Estate Office, precum și The Cowell Group (tranzacții, dezvoltare și investiții în proprietăți în Londra).

5. Sandra și Gesine Bullock

Gesine Bullock-Prado este chef patiser, deține Gesine Confectionary – patiserie celebră și este autoarea a mai multor cărți, unele și culinare. Deliciile care ies din mâinile sale au fost prezentate în cele mai de succes emisiuni și în reviste de profil.

6. James și Michael Cameron

Fratele celebrului James Cameron este inginer aerospațial. De asemenea, Michael este și inginer șef și deținătorul firmei Dark Matter. El a făcut parte din ehipa de ingineri care a creat robotul subacvatic care a filmat epava din adâncuri a Titanicului. Este căcătorit cu una dintre actrițele care au jucat în Al șaptelea cer, Beverly Mitchell.

7. Salma și Sami Hayek

Fratele Salmei, Sami, este un designer de succes de la Hollywood – Espacio sami hayek, a proiectat două parcuri care s-au construit în Honduras și locuințe în Tijuana, Mexic. Firma sa creează mobilier de lux, la comandă, și multe altele.

8. Colin și Eamon Farrell

Credit foto

Eamon este fratele mai mare al lui Colin. Eamon este dansator și fondator al National Performing Arts School (NPAS) – unde sunt predate cursuri de dans, drama, canto. Pe aici a trecut și Colin la începuturile carierei sale artistice.

9. Jude și Natasha Law

Credit foto

Natasha este sora mai mare a lui Jude și este o pictoriță de un succes internațional. Lucrările sale au fost prezentate în cele mai renumite galerii de artă. Natasha colaborează cu Gwyneth Paltrow la site-ul actriței GOOP.

10. Robert și Lizzy Pattinson

Lizzy, sora mai mare a actorului Robert Pattinson, este cântăreață. A activat în Aurora, un grup din UK și în duo-ul german Milk & Sugar. Am putea spune că aproape au lucrat împreună. Lizzye a înregistrat vocile de background din Twilight în 2008.

11. Adam și Michael Levine

Credit foto

Adam Levine nu se supără când este întrebat dacă are orientări sexuale. Fratele său este homosexual, după cum chiar artistul a declarat public. Este un susținător al acestei orientări și spune că nu este diferit cu nimic de omul Michael Levine.

12. Jared și Shannon Leto
 
 
Jared și Shannon Leto sunt ultimii doi din dreapta imaginii
 
 Shannon Leto este muzician și compozitor și cântă la tobe în trupa lui Jared, Thirty Seconds to Mars. Este și co-fondator al acesteia.
 
13. Miley și Brandi Cyrus
 
 
La 27 de ani, Brandi este o bloggeriță de succes și o chitaristă de excepție. Talentul s-a moștenit din familie și reușește să se facă remarcată chiar dacă are o soră cu mult mai celebră.