10 idei creative cum să-ți depozitezi încălțămintea în locuință

De: Carmen Ulian / 22.01.2015, 11:00
Nu mai spunem că doar femeile au colecții întregi de încălțăminte, căci și partea masculină este strângătoare. Pentru a nu exista discuții trebuie găsită metoda perfectă prin care acestea să ocupe cât mai puțin spațiu în locuință.

Nu este greu, dar trebuie să ai puțin timp la dispoziție să te inspiri apoi să aplici ceea ce pare că este avantajos pentru tine. Poți folosi cutii pe care să lipești fotografii, poți face rafturi speciale pe perete, în jumătatea superioară a camerei, care nu este des folosită, etc.

Iată câteva idei care te pot ajuta pe viitor:

Ideea de a avea cutii cu imagini nu este rea, mai greu este cu spațiul unde le poți depozita fără să te încurce.

 foto natalme.com

Cutiile vechi nu-și pierd parmecul niciodată. Poți apela la câteva pentru încălțămintea ce o folosești mai des.

foto findinghomeonline.com

Un dulap pentru încălțăminte ar fi ideal, dar și un spațiu dedicat ei se acceptă. Prinderea cizmelor lungi, de exemplu, este de folos mai ales că se păstrează fără cute și riduri.

foto browneidgirl.blogspot.com

Astfel de dispozitive sunt mai degrabă pentru tipul de încălțăminte de vară, care nu ocupă mult spațiu. Papuci, sandale sau încălțămintea celor mici.

foto craftynester.com

Umerașele sunt mereu de ajutor, și nu numai în cazul de față. 

foto heywanderer.com

Sistemul tubular este la fel de util și dacă vrei să depozitezi eșarfe, prosoape, etc. În funcție de dimensiunea tubului poți depozita tipul de încălțăminte dorit.

foto cookielovesmilk.wordpress.com

Etajere mai altfel… din țevi galvanizate sunt șic și mai rar folosite, căci fiecare vrea un spațiu de depozitare cât mai ieftin și util.

foto home-dzine.co.za

În locul dosarelor poți depozita la fel de bine și încălțăminte. Din păcate cizmele mari sau bocancii nu prea încap aici.

foto hgtv.ca

Paleții sunt la modă mai ales că pot fi folosiți pentru a realiza o mulțime de spații de depozitare, de relaxare, oriunde în casă sau în aer liber. Dacă sunt și colorate dau o priveliște plăcută.

foto modernhouseinsight.com

Bun pentru spațiul de la intrarea în casă. Un cuier vechi și nefolosit poate reintra în circuit. 

foto prettylittlethingsbyab.blogspot.com

Spațiul aproape de tavan este mai rar folosit, căci nu toată lumea ajunge ușor acolo. Este nevoie de scară. Îți poți face un mini-dressing al tău unde să-ți așezi lucrurile după bunul plac. Poți apela la o scară de mici dimensiuni care nu ocupă spațiu în locuință.

foto gurl.com

Dacă îți permiți să pui pe perete câteva rafturi pe care să-ți așezi comorile este bine. Genul de prezentare în magazin.

foto closet-fever.blogspot.com

Dulapul ascuns în perete este o altă variantă la îndemâna unora, căci nu toată lumea poate sparge pereții după bunul plac. Dar este o variantă interesantă.

foto hardcorerenos.com