10 iepuri nepotriviți pentru Paște (Poze)

De: Gabriela Voicu / 05.04.2013, 13:00
Iepurașul asociat sărbătorii de Paște este înzestrat cu calități pe care copiii le apreciază. Noi vă prezentăm excepțiile.

Iepurașul asociat sărbătorii de Paște este înzestrat cu calități pe care copiii le apreciază. E alb, pufos, simpatic, jucăuș, de fapt e cel mai drăgălaș iepuraș din lume și aduce multe cadouri, nu-i așa? Dar sunt și iepuri pe care nu i-am dori în preajma copiilor de Paște, iar pe aceștia din urmă vi-i prezentăm mai jos:

10. Iepurașul Energizer

Baterii în coșul cu bunătăți? Un iepure roz care aleargă peste tot cu o vitează amețitoare? Nu vrem așa ceva de Paște…

9. Frank („Donnie Darko”)

Ce ar putea fi mai înspăimântator pentru un copil decât un iepure gigantic si apocaliptic, care aleargă noaptea prin grădină și ascunde ouă care conțin  mesaje subliminale despre violență?

8. Bugs Bunny

E simpatic, dar cam instabil emoțional, nu credeți? Copiii tind să îl placă, însă Bugs le-ar putea întinde capcane care le-ar strica bucuria sărbătorii pascale.

7. Iepurele ucigaș din Caerbannog („Monty Pyhon and the Holy Grail”)

Două cuvinte: „iepure ucigaș”. E suficient pentru a ține copiii departe de această creatură însetată de sânge care își decapitează victimele.

6. Iepurașii Playboy

Ei bine… sunt atât de drăguți și prietenoși încât ar putea face alți iepurași geloși. În rest, înțelegeți voi…

5. Iepurele din fabula lui Aesop („Iepurele și broasca țestoasă”)

Nu prea ar avea răbdare cu copiii și ar fugi de la petrecerea de Paște dacă ei ar începe să îi acorde mai multă atenție decât poate suporta.

4. Roger Rabbit

Tulburările de personalitate și pasiunea pentru alcool nu sunt potrivite cu inocența copiilor sub nicio formă! Locul lui e într-un bar sau la spital, nu la petrecerea de Paște.

3. Rabbit (Winnie-the-Pooh)

Prea rațional. Probabil că va face copiii să plângă pentru că va nega existența lui Mos Crăciun.

2. Trix (iepurele din cereale)

Uitați-vă la cum arată. Dacă acest iepure nu pare suficient de energic pentru a motiva copiii să mănânce cereale, ce vă face să credeți că le va aduce dulciuri de Paște?

1. Iepurele Alb (Alice in Wonderland)

El niciodată nu are timp și se plânge mereu când întârzie. Le va strica buna dispoziție celor mici de Paște, garantat!