10 lucruri care nu au voie sa lipseasca din garderoba

Apropo.ro / 03.01.2007, 12:25
10 lucruri care nu au voie sa lipseasca din garderoba
Exista articole vestimentare care raman la moda indiferent de tendintele sezoniere promovate de designeri. Iata cateva piese clasice care nu trebuie sa lipseasca din nicio garderoba: 1. Trench-ul clasic Se gaseste in diverse culori si texturi. E bine sa fie


Exista articole vestimentare care raman la moda indiferent de tendintele sezoniere promovate de designeri. Iata cateva piese clasice care nu trebuie sa lipseasca din nicio garderoba:

1. Trench-ul clasic
Se gaseste in diverse culori si texturi. E bine sa fie accesorizat de o curea lata. Pentru a evita look-ul de tip „agent secret”, alege un pardesiu pana la genunchi, care sa aiba o croiala corespunzatoare formelor trupului tau.

2. Sexy bikini
Un bikini de efect trebuie sa nu dezvaluie prea mult si nici sa acopere prea putin. Stilul de slip cu talie joasa este cel mai indicat. Merge cu aproape orice fel de tinuta, iar daca folosesti materiale de calitate, ai toate sansele sa ai o aparitie tentanta si deosebita.

3. Pantofi fara toc
Picioarele tale vor avea intotdeauna nevoie de momente de relaxare. Incearca niste pantofi clasici, fara toc, rosii, de exemplu. Desi par simpli, culoarea indrazneata le va oferi identitate. De asmenea, acesti pantofi merg foarte bine cu blugi, rochite sau pantaloni clasici.

4. Camasa alba
Se asorteaza ideal cu o pereche de pantaloni negri. O tinuta suficient de flexibila pentru a putea fi purtata aproape in orice ocazie. Cheia e in ce anume alegi sa asortezi cu bluza alba.

5. Puloverul din casmir
Acest tip de pulover aduce o pata de culoare garderobei tale. Este un articol de vestimentatie clasic, are o textura pretioasa, iar look-ul pe care ti-l ofera este foarte versatil. Il poti purta la serviciu, il poti asorta unei tinute de seara sau poti iesi in oras alaturi de prieteni.

6. Blugii ca turnati
Clasica pereche de jeansi care iti vin perfect. Chiar daca se tocesc un pic si nu mai au aceeasi culoare ca la inceput, sunt totusi o alegere buna. Nu ii arunca. Ei sunt si un instrument ideal de control al siluetei. Atata timp cat inca incapi in ei, totul este perfect!

7. Gablonturile preferate
Simple dar cu personalitate. Asa ar trebui sa fie, ca sa reziste testului timpului. Daca sunt alese cu gust si se potrivesc perfect stilului tau, vor trece si testul actualitatii. Daca ai un colier voluminos, nu iti pune si cercei. Vei avea un look deosebit, fara a face abuz de pretiozitate.

8. O palarie de soare chic
Nu numai ca va impiedica razele ultraviolete sa ajunga la fata si parul tau, ci, tinand seama de diversitatea modelelor, este si o metoda buna de a-ti pune in valoare stilul personal.

9. Un ceas multifunctional
Un astfel de accesoriu nu iti serveste doar ca reper temporal de nadejde. Ajuta la respectarea agendei. Cu toata tehnologia de astazi, ceasurile contemporane iti vor spune temperatura, data si chiar directia in care te indrepti.

10. Un sutien adecvat
Ai nevoie de cel putin cinci modele (sau cate unul pentru fiecare zi in functie de ritmul in care ti se desfasoara viata). Schimba-le in fiecare an, deoarece un material uzat, nu-ti va aduce magulirea pe care o meriti pentru silueta ta.

11. Muzica la pachet
Imbina exercitiile cu un MP3-player. Ia-l cu tine la sala de aerobic, la pista sau oriunde te antrenezi tu, pentru a asculta muzica ta preferata. Sigur te va motiva sa alergi si sa sari.

Ce se intampla doctore?