10 lucruri ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta

Apropo.ro / 21.02.2008, 13:25
10 lucruri ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta
Sunt lucruri care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei, lucruri care te vor scoate de fiecare data din incurcatura.

Fie ca avem sifonierul plin sau nu, intodeauna ne aflam in fata imposibilitatii de a gasi ceva ok pentru a iesi in oras. Asta este o problema serioasa, a noastra a fetelor. Faci ravagii in sifonier si ajungi la concluzia ca rochita cumparata saptamana trecuta, pe care o adorai, s-a demodat, pantalonii parca nu mai cad asa bine si trebuie sa iesi la o sesiune serioasa de shopping.

Bine, bine dar inainte trebuie sa stii ca sunt lucruri care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei femei, lucruri care nu se demodeaza niciodata si care te vor scoate de fiecare data din incurcatura.

1.Camasa clasica alba, pe care o poti lua in combinatii diferite, de la pantalonul negru pana la tinute sport.

2.Trebuie sa ai mereu la indemana o pereche de blugi cat mai simpli, acestia sunt comozi, usor de asortat si insotiti de accesoriile potrivite pot fi purtati aproape la orice ocazie si in orice moment al zilei.

3. Cat mai multe maieuri si tricouri simple din bumbac sau casmir de culori diferite pentru a avea posibilitatea sa faci cat mai multe combinatii.

4. Un taior croit pe talie, niciodata nu se stie cand o sa ai nevoie de el.

5. Fusta:scurta, lunga , una pana la genunchi si una foarte sexy cum cer tendintele actuale.

6. Un costum cu sacou si pantaloni negri drepti care sunt potriviti atat la serviciu dar si la o iesire in oras, totul depinde de ce alegi sa iei pe sub sacou.

7. Bluze: pe gat, fara maneci, asimetrice sau decoltate, cat mai simple, sunt obligatorii.

8. Celebra “little black dress”, conceputa cu opt decenii in urma, ramane piesa de rezistenta a tuturor timpurilor si ocaziilor. Ramane sa o alegi in functie de configuratia ta astfel incat sa iti scoata in evidenta ce ai mai frumos.

9. O pereche de pantofi cu toc inalt, foarte sexy, de preferinta negri.

10. Nu uita de pardesiul pana la genunchi, pe talie sau nu, acesta te va transforma intr-o aparitie eleganta de fiecare data.

Geanta, pantofii si cureaua fac diferenta, pe acestea poti sa le schimbi mai des, in functie de tendinte.

Ce lucruri crezi ca ne-ar mai trebui pentru a ne completa garderoba?

Foto: Victoria’s Secret