10 lucruri de știut despre Brad Pitt

De: Mihaela Enache / 10.03.2014, 13:00
10 lucruri de știut despre Brad Pitt
Ca actor, Brad Pitt și-a dovedit valoarea la Hollywood. Dar, după ce a primit un premiu Oscar ca producător, putem spune că are capul în stele.

Brad Pitt a mărturisit la Oscar că nu se aștepta să ia premiul pentru „12 ani ca sclav”.

Am enumerat mai joc câteva lucruri despre Brad Pitt pe care ți-ar plăcea să le știi:

1. Brad este un nume cunoscut azi. Dar, el a trăit și zile în care nu i-a fost tocmai bine. A avut mai multe locuri de muncă înainte să devină actor. El obișnuia să danseze într-un restaurant și să curețe piscinele celor bogați. El a fost și șofer. De asta este atât de cu picioarele pe pământ!

2. Știai că i-a fost interzis să intre în China? Acest lucru a fost atunci când a jucat un rol controversat în filmul „Șapte ani în Tibet”. Ei bine, acest lucru s-a tot regăsit în media pentru ceva timp.

3. Brad este cu adevărat un actor dedicat. În timpul filmărilor pentru pelicula „Seven” și-a rupt mâna și a avut o mică rană. Dar, în loc să ia o pauză din cauza acestei probleme, a solicitat regizorului să introducă o scenă în care să fie rănit în film. Jos pălăria pentru angajamentul și dedicarea lui!

4. Brad Pitt a fost un mare fumător și asta s-a văzut în sănătatea lui. Apoi, s-a decis să renunțe complet la fumat, în timpul realizării filmului „Troia”.  

5. Brad cunoaște destul de bine limba japoneză. El poate vorbi fluent această limbă asiatică. El a fost citat în mass-media, la un moment dat, spunând că, deși poate vorbi și înțelege limba japoneză, nu poate menține conversația pentru prea mult timp.

6. Brad Pitt încă arată sexy! Ești de acord? El a fost numit „cel mai sexy bărbat în viață” în 1995 și în 2000. Merită cu adevărat titlul. Brad a făcut 50 de ani, în decembrie 2013, și totuși arată tare bine.

7. Brad Pitt și-a pierdut destul de mulți fani când a început să se întâlnească cu Angelina Jolie. Cei care îl preferau într-o relație cu Jennifer Aniston, au numit-o pe Angelina „Home Breaker”. A fost un moment foarte emoționant și greu pentru Brad. Dar, toată lumea a mers mai departe, cu timpul.

8. Știi că Brad este un tată grijuliu? El a spus într-un interviu că îi place să se trezească dimineața devreme și să pregătească micul dejun pentru copiii săi. Cât de drăguț! De fapt, Brad și Angelina au un pat „de familie”, în care încap toți copiii lor mici. O legătură de familie perfectă, am putea spune!

9. Încă te întrebi de ce Brad și Angelina nu sunt deja căsătoriți? Ei bine, Brad a spus la un moment dat că se va căsători cu Angelina Jolie numai atunci când căsătoriile între homosexuali vor fi legale în SUA. El crede, cu fermitate, în drepturile homosexualilor și în căsătoriile acestora.

10. Știi că Brad a instituit un cod strict de conduită pentru copiii lui? Ei nu au voie să caute pe Google numele lui sau al Angelinei. Crede că ei trebuie să fie independenți în procesul lor de gândire. Și nu ar trebui să aibă nicio influență din partea părinților. Ă‚sta e cu adevărat un lucru interesant…