10 lucruri frustrante în hoteluri

De: Carmen Ulian / 06.01.2015, 15:00
10 lucruri frustrante în hoteluri
Se poate că ai călătorit și dormit în multe camere de hotel până acum. Dar ai notat ce anume te-a deranjat la ele? Există un numitor comun ușor frustrant?

1. Patul dublu nu este un pat dublu, ci două așezate unul lângă altul, frumos așezate cât să creeze impresia unei singure piese de mobilier. Nu este o regulă generală, dar este des întâlnită.

2. Băile sunt dotate cu șampon și săpun, dar nu și cu balsam de păr. Dacă tot există un astfel de kit în camera de baie, de ce nu este și unul complet?

3. Baie iluminată prost. Cine nu a întâlnit până acum un neon slab în baie sau becuri care nu mai au randamentul de altădată și care luminează precum o veioză.

4. Lipsa prizelor sau prelungitoarelor sau numărul redus de prize din cameră sau din baie.

5. Unele hoteluri cu all-inclusiv percep taxă de internet.

6. Anumite hoteluri cer rezervare cu 24 de ore înainte pentru cei care urmează să ia masa. În cazul unor specialități care nu se regăsesc în meniul principal. Cine nu acceptă acest lucru are o listă întreagă de preparate și băuturi din care poate alege.

7. Taxa pentru folosirea bunurilor din cameră – seif, băuturile din frigider, etc.

8. Lipsa unui ceas în cameră (valabil și în marile magazine).

9. Băile cu perete de geam, pe jumătate, la duș.

10. Apartamentul într-o cameră de hotel sau alt spațiu public de acomodare implică ceva mai mult spațiu de cât este o cameră. Unii folosesc suita la hotel fără a cunoaște ce înseamnă. Aceasta trebuie să aibă un dormitor separat de un perete de camera de zi, etc. Sunt spații bine delimitate între ele.

11. Scurgerile proaste de la baie, țevile înguste, enumerarea continuă…