10 lucruri pe care femeile trebuie să le înțeleagă pe perioada Campionatului Mondial

Apropo.ro / 11.06.2014, 11:00
10 lucruri pe care femeile trebuie să le înțeleagă pe perioada Campionatului Mondial
Cu mai puțin de o săptămână înainte de startul Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia este momentul ideal să stabilim ce trebuie să facă femeile pe perioada competiției respective.

Campionatul Mondial de fotbal este considerată de aproape toți bărbații cea mai importantă competiție sportivă. Turneul final ține o lună, perioadă apreciată la maxim de reprezentanții sexului tare.

1. Campionatul Mondial de fotbal este perioadă preferată a unui bărbat. Nu ne permitem să pierdem vreun meci, așa că în următoarele 30 și ceva de zile telecomanda televizorului ar trebui să rămână în custodia noastră.

2. Dacă vă uitați la fotbal la fel de mult ca noi, susțineți aceleași echipe pe care le susținem și noi. Un bărbat își dorește ca persoana iubită să-l susțină în totalitate, să fie de aceeași parte a baricadei cu el. Și, nu uitați că s-au rupt prietenii trainice din cauza disputelor în legătură cu echipa favorită a unuia sau a altuia.

3. Dacă actorii nu poartă tricouri de fotbal, nu suntem interesați să urmărim vreun film artistic sau vreun serial în această perioadă.

4. Nu putem să-ți vizităm rudele sub nicio formă în această perioadă a anului. Așa că ia recomandă-le să nu moară, să nu rămână gravide, să nu nască sau să nu se căsătorească pe perioada Campionatului Mondial de fotbal.

5. Da, vom urmări meciurile integral. Da, vom urmări și rezumatele. Sunt cel puțin la fel de interesante.

6. Sub nicio formă nu aveți voie să treceți prin dreptul televizorului în momentul în care urmărim un meci. Dacă e neapărat nevoie să ajungeți în partea cealaltă a camerei, gândiți-vă la variante alternative de a vă deplasa. Una dintre acestea ar fi târâtul pe podea.

7. Dacă vreți să vă uitați la un meci, nu ratați momentul în care sunt prezentate cele două echipe. Memorați bine jucătorii celor două formații. Sub nicio formă nu trebuie să ne deranjați în timpul meciului cu întrebări de genul „Cine este jucătorul acela?”.

8. Vor veni prieteni pe la mine și vom susține întreaga seară echipa favorită. Primește-i cu un zâmbet larg și nu te văita că apartamentul se va umple de mizerie.

9. Indiferent de ce se întâmplă în casă, chiar dacă ceva ia foc sau cineva moare, nu ai dreptul să vorbești pe parcursul meciului. Pauza dintre reprize este singura perioadă în care ai dreptul să vorbești. Descurcă-te cu cele 15 minute pe care le ai la dispoziție.

10. Nu în ultimul rând trebuie să înțelegi că Ronaldo brazilianul și Ronaldo portughezul sunt două persoane diferite. Ă‚sta cred că este răspunsul la mai toate întrebările tale.