10 lucruri pe care nu le știai despre Jennifer Lopez

De: Gabriela Voicu / 24.07.2013, 15:30
Cântăreața americană Jennifer Lopez împlinește astăzi 44 de ani. În continuare vă prezentăm 10 lucruri pe care nu le știați despre ea.

Azi, J-lo împlinește 44 de ani, iar recent a primt o stea pe Walk Of Fame, bulevardul celebrităților din Hollzwood! Jennifer Lynn Lopez a fost născută pe 24 iulie 1969, în Castle Hill din cartierul newyorkez Bronx, și are o soră mai mare, Leslie. În continuare își prezentăm 10 lucruri pe care nu le știai despre Jennifer Lopez:

1. Artiștii ei preferați sunt…

Tina Turner, James Brown, Michael Jackson, Madonna și chiar Janet Jackson, pentru care a lucrat ca dansatoare. „Iubesc compozitorii buni, întotdeauna am simțit asta și ador ideea de a îmbina muzica și dansul”, a declarat Jennifer Lopez într-un interviu pentru publicația Time.

2. Adoră comediile romantice

Acesta este și unul din motivele pentru care acceptă roluri în comedii romantice. „Îmi place foarte mult filmul When Harry Met Sally, pentru că dezvăluie cum sunt cu adevărat bărbații și femeile când vine vorba de relații. Îmi place și Prelude to a Kiss, pentru că spune povestea cuiva care este îndrăgostit de sufletul unei femei, nu de frumusețea ei – asta am vrut și eu, pe cineva care să mă iubească pentru ceea ce sunt”, a declarat J-Lo pentru Redbook.

Jennifer Lopez în rolul Selenei (1997)

3. A avut diverse porecle

Înainte de a fi poreclită „J-Lo” și „Jenny from the Block”, diva era numită „The Supernova” de admiratorii ei din Bronx și „La Guitarra” datorită corpului ei în formă de chitară.

4. Nu fumează și nu prea bea

Deși are în spate o echipă de stiliști care se asigură că imaginea ei este mereu pusă la punct, J-Lo își păstrează frumusețea evitând alcoolul și țigările. Ea crede că acestea i-ar afecta negativ pielea și preferă să guste alcool ocazional, când este nevoită să toasteze la petreceri.

5. A lucrat ca dansatoare pentru Janet Jackson și NKOTB

După ce a arătat ca știe să danseze în filmul „In Living Color” (1991), Jennifer Lopez a fost selectată de Janet Jackson și de trupa New Kids On The Block pentru a face parte din echipele lor de dansatori. J-Lo obișnuia să meargă în turnee cu acești artiști și a apărut în videoclipul „That’s The Way Love Goes”.

6. A vrut să devină avocată, înainte de a a fi dansatoare

Înainte de a urma cariera actuală, Lopez a vrut să fie avocată și chiar a lucrat într-un birou de avocatură, dar între timp începuse cursurile de dans și i-au plăcut mai mult. Deși părinții o încurajau să devină avocată, J-Lo a preferat să urmeze propria cale.

Jennifer Lopez în rochie Versace (2000)

7. Idolul ei este…

Barbra Streisand. „Iubesc ceea ce face; este actriță, cântăreața, regizor – le face pe toate”, a declarat J-Lo pentru revista InStyle.

8. Dacă o cameră nu este albă, J-Lo nu intră în ea

Diva spune că ceea ce a scris presa despre preferința ei exagerată pentru mobilier și flori albe sunt mituri. J-Lo insistă că de obicei vrea să fie înconjurată de culori. 

9. Primul ei rol important într-un film

… A fost în comedia de acțiune „Money Train” din 1995, în care au mai jucat Wesley Snipes și Woody Harrelson.

10. Single-ul ei de debut este…

„If You Had My Love”, lansat în mai 1999, când Jennifer Lopez lucra la primul ei album solo.