10 moduri în care să NU te bronzezi la vară

Apropo.ro / 23.05.2014, 13:00
Cum toată lumea așteaptă cu bucurie sezonul estival trebuie știut că există multe moduri în care te poți bronza neplăcut.

Distrații din lista de mai jos nu au luat în calcul sfaturile apropiaților și s-au ales cu urme care fac deliciul internetului.

10. Tractoristul

Tipul ăsta este exemplul perfect de nătărău care se teme să-și dea jos tricoul când merge la plajă sau pur și simplu stă la soare. În engleză  este recunoscut sub denumirea generică de „fermierul nătărău”, dar pe româneșt îi spunem, evident, tractoristul.

9. Arsurile urticarie

Unele persoane, precum și domnișoara din imagine, chiar nu știu cum să stea la soare. Dacă nu-ți dai cu loțiune și stai prea mult în aceeași poziție, te alegi cu niște urme de parcă ai avea reacții la ceva. Iar durerile sunt la fel de cumplite precum par așa că mare atenție.

8. Urma de ochelari

Când mergi la plajă trebuie să-ți dai cu cremă protectoare inclusiv pe față. Și, neapărat, nu uita să-ți dai ochelarii de soare jos pentru a nu te alege cu urme specifice. Asta mai ales dacă ai tenul foarte deschis precum domnul din imagine. Oare în cât timp dispare urma respectivă?

7. Urme de papuci

Cei mai mulți americani preferă să meargă la plajă cu celebri crocși, papuci specifici inventați de un pantofar din Colorado. Toate bune și frumoase însă mulți uită că papucii respectivi sunt dotați cu găurele prin care poate pătrunde soarele. Iar dacă îi ții întreaga zi pe picioare te alegi cu urme de parcă cineva ți-a vopsit cerculețe pe labele picioarelor.

6. Urma de maiou

Ca și la cazul 10, când stai toată ziua la plajă cu un maiou pe tine te alegi cu niște urme de toată jena. Individul din imagine probabil a pierdut vreun pariu sau ceva că altfel nu ne dăm seama de ce a stat cu maioul pe el să se bronzeze în halul ăla. Până la urmă e bine că zâmbește și se simte bine în ciuda aspectului ridicol.

5. Bronzatul în cuplu

Dacă sunteți doi și totuși uitați amândoi să vă luați loțiunea de protecție înainte de a pleca la plajă nu mai aveți nicio scuză. Pe de altă parte, e bine că vă bronzați simetric, precum tinerii din imagine. Și, în cele din urmă, aveți posibilitatea să vă ajutați reciproc cu crema împotriva arsurilor. Totuși, nu este o imagine pe care să o imortalizezi și cu care să te lauzi în fața apropiaților.

4. Cereale pe picioare

Dacă adormi pe plajă, nu uita să nu-ți lași corpul acoperit cu diferite obiecte. Domnișoara din imagine arată ca și cum și-a consumat cerealele pe plajă, iar apoi a adormit și a rămas cu castronul între picioare și cu lingura întinsă pe coapsă. Ce a ieșit este dizgrațios, o combinație ciudată între alb și roz.

3. Carne vie

Dacă totuși ai de gând să adormi pe plajă, nu uita să-ți ungi corpul cu loțiune înainte și, eventual, asigură-te că unul dintre apropiați va avea grijă să nu exagerezi cu dormitul într-o singură poziție. Individul din imagine nu a luat în considerare aceste sfaturi și s-a ales cu niște arsuri îngrozitoare pe spate.

2. Funda de la sutien

De ani buni nu se mai pune problema ca femeile să-și acopere sânii cu sutienul. S-a trecut peste ideea de „rușine”, dar să nu uităm că topless-ul are și avantaje. Nu te mai alegi cu semne urâte pe spate precum domnișoara din imagine care, pe lângă faptul că nu a vrut să facă topless, și-a ales un sutien care a presupus o fundă uriașă făcută la spate.

1. Poanta clasică

Evident, pe locul 1 nu putea fi decât tipul păcălit de prieteni. Personajul din imagine a adormit pe plajă, iar apropiații, o gașcă de binevoitori, i-au făcut un desen obscen pe spate. Omul s-a ales cu un semn penibil de care poate scăpa cu greu, după o lungă perioadă de timp.