10 motive pentru care aveți nevoie de un smartphone

Apropo.ro / 15.01.2021, 17:28
10 motive pentru care aveți nevoie de un smartphone

Vă gândiți în cele din urmă să vă actualizați vechiul dvs. telefon cu un smartphone mai actual, dar nu sunteți încă convins că aveți nevoie de el? Un smartphone este bun pentru mai mult decât simpla conectare la Facebook în timp ce vă deplasați, vă promitem!

Poate încă mai folosiți vechiul dvs. telefon din anii 2000. Sau poate dețineți unul dintre acele dispozitive cunoscute sub numele de telefoane flip care erau populare acum aproximativ 15 ani? Ei bine, este timpul să faceți un upgrade. Telefonul dvs. vechi și bun nu va rezista timp de un secol și, în cele din urmă, va trebui să îl înlocuiți cu un dispozitiv care să se potrivească mai bine nevoilor dvs. actuale.

Poate v-ați gândit deja să obțineți un smartphone, dar v-ați decis împotriva acestuia, deoarece ați crezut că probabil nu aveți nevoie de un astfel de dispozitiv inutil. Cu toate acestea, smartphone-urile pot fi foarte utile. Sunt mult mai mult decât un simplu gadget. În plus, există din ce în ce mai multe modele de telefoane ieftine inteligente din care să puteți alege.

Aceste dispozitive sunt incredibil de versatile și pot înlocui o mulțime de instrumente utilizate în rutina de zi cu zi. Prin urmare, puteți reduce cantitatea de articole pe care le purtați în fiecare zi, cu un singur telefon simplu. Acest tip de dispozitiv vine cu o cameră, un înregistrator de voce, o listă de contacte, o agendă de notițe și chiar un calculator. Ori de câte ori aveți nevoie, acest instrument compact are totul.

Iată alte 10 lucruri utile pe care le puteți face cu un smartphone bun și câteva modalități inteligente de a utiliza un telefon.

  • Citiți e-mailuri importante: în calitate de proprietar de întreprindere mică, ținerea pasului cu e-mailul este foarte importantă pentru dvs. Cu un telefon care utilizează sincronizarea Gmail, veți ști imediat când primiți un e-mail și puteți răspunde imediat, dacă este necesar. Sistemul de operare al acestui telefon vă permite, de asemenea, să vă conectați la serverul Microsoft Exchange al companiei. Acest lucru înseamnă că, pe lângă e-mailul dvs., aveți contactele și calendarul la îndemână.
  • Țineți evidența programului dvs.: să puteți ține evidența programului dvs. în buzunar va deveni funcția dvs. preferată. Dacă sunteți un utilizator pasionat de Google și Gmail, vă va plăcea integrarea ușoară pe care o oferă un smartphone. Vă puteți accesa calendarul oricând, puteți primi mementouri și puteți adăuga noi întâlniri imediat, în timpul ședințelor sau chiar la cabinetul medicului, dacă este necesar.
  • Faceți fotografii mai bune: majoritatea telefoanelor vechi nu au făcut fotografii bune, dacă le făceau. Imaginile rezultate erau adesea granulare și neclare și, uneori, nici măcar nu era evident cine era în fotografie. Smartphone-urile au camere mult mai bune. Majoritatea vin cu o cameră cu rezoluție de 5, 8 sau 12MB și pot face o treabă excelentă de a captura imagini cu o camera digitală. Multe modele (sau aplicații precum Instagram) vă permit, de asemenea, să setați efecte precum sepia sau monotone. În plus, puteți regla adesea balansul de alb și ISO.
  • Activități bancare: multe bănci au aplicații mobile care vă permit să vă folosiți contul, direct de pe smartphone. Acest lucru vă salvează de o călătorie la bancă. Aceste aplicații vă permit, de asemenea, să plătiți facturi și să păstrați extrasele contului dvs., în orice moment.
  • Trimiteți bani prin Paypal: cu aplicația mobilă Paypal, puteți trimite rapid și ușor bani pentru o tranzacție de afaceri sau personală. Aplicația vă permite, de asemenea, să solicitați bani, să împărțiți facturile sau să depuneți un cec.
  • Cumpărături online: magazinele online populare au aplicații mobile care vă permit să efectuați achiziții chiar de pe smartphone.
  • Urmăriți filme și emisiuni TV: În funcție de dispozitivul și serviciul dvs. mobil, puteți viziona filme și seriale din servicii precum Netflix, HBO, Amazon Prime și poate chiar și furnizorul dvs. de cablu TV, oriunde vă aflați.
  • Obțineți indicații de orientare și navigare: Sigur, o mulțime de mașini moderne vin cu GPS încorporat, dar poate fi o opțiune costisitoare. Cu smartphone-ul dvs., puteți obține indicații ghidate vocale pas cu pas prin intermediul aplicației gratuite Google Maps sau Waze. De asemenea, vă avertizează asupra problemelor de trafic și a rutelor alternative.
  • Verificați vremea: în loc să porniți radioul și să așteptați prognoza meteo, aplicația de vreme vă poate oferi prognoza săptămânii cu câteva clicuri. De asemenea, puteți vizualiza radare locale și puteți verifica prognoza pentru alte locații.
  • Redați preferințe muzicale: dacă vă deplasați la serviciu și aveți nevoie de divertisment, nu aveți nevoie decât de perechea dvs. preferată de căști pentru a reda întreaga bibliotecă muzicală, utilizând Google Music sau alt serviciu de streaming. Serviciul vă permite să încărcați până la 20.000 de melodii în cloud, pentru a le accesa oriunde ați merge.