10 motive pentru care Bianca ar trebui să revină la Adrian Cristea

Apropo.ro / 15.08.2013, 15:30
10 motive pentru care Bianca ar trebui să revină la Adrian Cristea
Dragoste cu năbădăi între Adrina Cristea și Bianca Drăgușanu. Ea este la un pas de nuntă, dar "Prințul" nu se declară învins!

„Unde a fost foc rămâne cenușă”, dar se pare că între protagoniștii acestei telenovele jarul nu s-a stins încă, iar motive pentru a se împăca sunt destule:

1. Cei doi se văd pe ascuns

„Bianca a spus doar jumătate și acum o să spun eu cealaltă jumătate, ca să iasă adevărul la iveală și să se cunoască situația în realitate. Eu o iubesc, ea mă iubește, eu o doresc, ea mă dorește, vorbim aproape zilnic, ne vedem aproape zilnic, ea momentan este într-o relație în care nu simte nimic și nu iubește”, a spus, recent, Adrian Cristea.

10 motive pentru care Bianca ar trebui să revină la Adrian Cristea

2. Încă se iubesc

Conform fotbalistului, Bianca nu îl iubește pe Victor Slav și nu știe cum să iasă din povestea măritișului: „Ea mă iubește, eu o doresc, ea mă dorește”

3. Au avut o relație cu năbădăi și de lungă durată

Bianca și Adi au format vreme de trei ani de zile, cel mai controversat cuplu din România, timp în care le-au tot dat de ciugulit ziariștilor de scandal și paparazzilor, cu o serie de certuri, despărțiri, împăcări sau declarații de iubire.

Citeste mai multe pe Showbiz.ro!