10 motive pentru care un „geek” iti poate fura prietena

Apropo.ro / 11.03.2009, 10:00
10 motive pentru care un
Daca nu esti un geek (oare ei chiar exista?) nu lua motivele urmatoare drept ofensa.

Daca nu esti un geek (oare ei chiar exista?) nu considera ofensatoare randurile care urmeaza.

Motivele de mai jos pot fi considerate un fel de avertizare pentru ce ti s-ar putea intampla.

Totusi, de ce ei ti-ar putea "fura" femeia?

1. Castiga mult mai bine decat tine

Femeile pun pret pe situatia financiara a barbatului (nu mai spuneti ca nu este asa, ca doar mamele voastre nu v-au sfatuit sa va maritati cu cel mai sarac tip de pe fata pamantului). Acum trebuie sa gandesti practic: ce are "tocilarul" in plus fata de tine in acest moment? Banii, doar banii. Ii poti face si tu.

2. Tocilarii sunt mai isteti decat tine

Poate nu au experienta ta sociala, insa au diplome in domenii diferite de cultura generala, incepand de la literatura si pana la fizica nucleara. Chiar si cei fara diploma (vezi cazul lui Bill Gates) vorbesc despre cat de mult castiga pe plan financiar, ce masina detin si care mai este pulsul in fotbal. Tocilarul nu se rezuma la o discutie pe un anumit subiect plictisitor.

3. Tocilarii sunt foarte atenti

Barbatii, in general, nu sunt conceputi pentru a fi multifunctionali. Tocmai de aceea, cand ai o intalnire, vei observa cum te analizeaza… in timp ce tu ii vorbesti concentrata.

Prin ce difera tocilarii? Chiar daca ei nu se holbeaza la decolteul tau generos (si tocilarii sunt barbati, pana la urma) nu inseamna ca nu apreciaza si asta, dar prefera sa te cucereasca prin manierele lor elegante, prin gesturile de nerefuzat, prin politete. Ei vor prefera sa pastreze discretia.

beauty and the geek

4. Isi amintesc de zilele importante

Aici nu ne referim la zilele in care au loc meciurile importante din Liga, ci de ziua ta de nastere, ziua in care v-ati cunoscut, ziua in care ti-a oferit prima floare, etc. Sunt un fel de calendar mobil. Ei stiu ca femeile tin la aceste lucruri.

5. Tocilarii fac cele mai bune alegeri cand vine vorba de cadouri

Nu doar ca el isi va aminti cand este ziua ta, dar va incerca sa iti faca un cadou special, sa iti aduci mereu aminte de el. Pana acum a fost atent la tot ce ati discutat, asa ca stie ce-ti doresti. El va dori ca tu sa te simti deosebita in preajma lui.

6. Tocilarii nu obosesc niciodata

Ai ratat emisunea favorita? Nu-i nimic, el va apela la toate cunostintele sale pentru a face rost de inregistrarea video. Tocmai pentru ca este saritor, are multe de castigat din asta.

7. Tocilarii sunt amanti buni

Nu e de ras si este foarte adevarat. Poate nu ii ajuta experienta prea mult, insa prefera sa stea alaturi de partenera ceva mai mult decat cele 3 minute pe care tu i le oferi. Ei vor incerca sa dea ce au mai bun in pat, dar si in relatie.

8. Sunt demni de incredere

Asa se spune. Etica nu le permite sa detina apelativul de "gura sparta". Le place sa susoteasca cu tine si sa aveti secretele voastre. El are si rabdare, in comparatie cu altii.

9. Se pricep la… orice

Atunci cand au o problema (si tine, mai ales, de calculator) nu se lasa pana nu rezolva. Doar asa se simt in largul lor. Chiar daca se va intampla sa nu se descurce in a rezolva o problema (se intampla rar), ei au intotdeauna un prieten care stie.

10. Tocilarii sunt draguti si sexi

Pfff, da! Nu sunt disperati dupa sex ca alti barbati. Iubesc sportul, dar nu sunt maniaci. Ei nu incearca sa fie draguti de amorul artei, ci asa simt ca trebuie sa fie atunci cand se afla langa persoana iubita.

Ce parare ai despre tocilari? Ai avut vreun iubit tocilar? De ce nu sunt agreati de ceilalti barbati?

Foto: media.startv.com