10 pahare de apă pe zi reduc grăsimea din organism

De: Mihaela Enache / 25.10.2013, 15:00
10 pahare de apă pe zi reduc grăsimea din organism
Am auzit cu toții acest sfat de nenumărate ori. Bea opt până la zece pahare de apă pe zi. Experții spun că dacă ești supraponderal sau ai tendința să îți iei cele mai multe calorii din alimentele procesate și sărate, opt până la zece pahare de apă pe zi te ajută, de fapt, să reduci grăsimea din organism.

Apa poate scădea IMC-ul. Dacă bei această cantitate de apă, mănânci mai puțin și bei mai puține sucuri și alte băuturi pline de calorii.

Dacă bei aproximativ 500ml de apă înainte de masă te poate ajuta să reduci calorii și să pierzi în greutate, prin urmare să ai un indice de masă corporală mai mic. Apa ajută la arderea grăsimilor. Poți arde cu aproximativ 50% mai multă grăsime după ce ai băut apă, comparativ cu o băutură cu multe calorii.

Apa te ajută să faci sport mai bine. să transpiri doar 2% din apa corpului îți afectează performanța fizică destul de mult. Consumul unei cantități suficiente de apă îți poate îmbunătăți condiția și te poate salva de la riscul de deshidratare.

Apa poate lupta cu mahmureala. Fiind hidratat corespunzător este cel mai bun mod să nu te simți rău și morocănos, după o petrecere lungă. Bea câteva pahare de apă cu câteva ore înainte de evenimente.