10 patrupede simpatice îşi caută perechea pe o platformă de dating

Apropo.ro / 11.07.2019, 11:59
10 patrupede simpatice îşi caută perechea pe o platformă de dating
Zece patrupede jucăuşe se alătură celor peste 1,7 milioane de utilizatori care îşi caută perechea pe platforma de dating. Iniţiativa face parte dintr-un program-pilot menit să încurajeze adopţiile de câini, derulat în parteneriat cu asociaţia Big Hearts Society. Noii utilizatori necuvântători sunt dresaţi şi sunt în căutarea unui cămin.

Max, Ozzy, Sasha şi Luna se numără printre cei mai noi membri ai site-ului Sentimente.ro.

Cu toţii ne dorim dragoste, indiferent că vorbim despre oameni sau despre… animale. Cel mai mare site de dating din România îşi doreşte să sprijine dragostea în orice formă a sa, prin urmare a iniţiat un program-pilot de adopţie a animalelor fără stăpân prin intermediul platformei proprii. Astfel, 10 câini au primit câte un profil dedicat, iar acesta este promovat organic în timeline-ul fiecărui membru al site-ului de dating.

Utilizatorii pot afla de pe profilul personal despre posibilitatea de adopţie a unuia dintre cei 10 câini, fiecare dintre aceştia având o pagină de profil dedicată. De asemenea, oricine poate afla detalii despre ei, indiferent dacă are sau nu cont pe site-ul de dating. Fiecare pagină de profil are o secţiune specială de share către cele mai populare medii sociale de comunicare, astfel încât informaţia să ajungă la persoanele interesate, fără ca acestea să fie nevoite să-şi facă şi cont.

Toţi cei 10 câini sunt dresaţi şi fac parte dintr-un program unic în ţară, care vizează reabilitarea emoţională a câinilor abandonaţi sau abuzaţi, alături de dresajul lor. Fiecare câine este pregătit pentru adopţie, iar întregul proces este supravegheat de Asociaţia Big Hearts Society. Adopţia se va finaliza dupa semnarea unui contract de adopţie, homecheck şi o perioadă de probă, astfel încât procesul să fie unul de succes. Câinii din proiectul-pilot sunt de talie mică, medie şi mare, iar în descrierea fiecăruia au fost trecute, pe lângă date legate de aspectul fizic şi starea lor generală, inclusiv trăsăturile lor, preferinţele şi condiţiile în care ar trebui ţinuţi aceştia. Toţi câinii au fost sterilizaţi şi microcipaţi, deparazitaţi şi vaccinaţi. Ei au între 1 şi 6 ani, sunt dresaţi şi pregătiţi să îşi găsească un cămin nou.