10 săruturi șocante între celebrități de același gen

De: Marian Andrei / 09.06.2014, 13:15
Deși săruturile (și relațiile) între persoane de același gen devin din ce în ce mai obișnuite, atunci când două celebrități fac acest lucru în public este, de cele mai multe ori, un act de publicitate, pentru a spori audiența.

Săruturile pe care le prezentăm aici au fost, la momentul respectiv, o mare surpriză, pentru că au avut loc între celebrități heterosexuale (bisexuale). Totuți, chiar dacă acțiunea pare să fi avut loc spontan, sunt mari șanse ca acestea să fi fost regizate, pentru a da naștere la controverse și a menține celebritățile respective în prim-planul presei.

10. Madonna și Britney Spears

Acum aproape 11 ani, momentul în care Britney Spears s-a sărutat cu Madonna pe gură la MTV Music Awards i-a lăsat mască pe spectatori.

După ceremonie, Britney a declarat că nu mai sărutase niciodată o femeie înainte și nu o va face din nou. Într-un interviu acordat CNN, cîntăreața a declarat: „Nu am știut că (sărutul) va fi așa de lung și deosebit”. Întrebată dacă va mai săruta vreo femeie, Britney a spus că nu, dar dacă partenera va fi Madonna, „poate”.

9. Taylor Lautner și  Robert Pattinson

Având de data aceasta drept protagoniști doi bărbați, scena s-a repetat și la festivitatea de decernare a premiilor MTV din 2011. În momentul când a primit premiul pentru cel mai bun sărut (Best Kissing Award) pentru sărutul cu Kristen Stewart din The Twilight Saga: Eclipse, Robert Pattinson s-a repezit spre audiență și în fața unei săli uimite l-a sărutat pe Taylor Lautner.

8. Will Ferrell și Sacha Baron Cohen

Se pare că un numitor comun pentru aceste săruturi este ceremonia de atribuire a premiilor MTV. În 2007, Sacha Baron Cohen i-a „trântit” un sărut franțuzesc de toată frumusețea lui Will Ferrel, care a părut surprins. Până să se dezmeticească audiența, cei doi au părăsit scena. Cunoscuți fiind pentru „nebunia” lor, sărutul dintre cei doi pare să fi fost un punct de atracție suplimentar, regizat special pentru a câștiga notorietate.

7. Sandra Bullock și Scarlett Johansson

Despărțirea Sandrei Bullock de Jesse James a fost șocantă pentru fanii ei. Însă mult mai șocant a fost gestul de la ceremonia acordării premiilor MTV din 2010, unde după ce a acceptat premiul, în ovațiile spectatorilor s-a întors, a înșfăcat-o pe Scarlet Johansson și a sărutat-o pe gură.

6. Drew Barrymore și Ellen Page

În timp ce Drew Barrymore era tentată destul de des de a încerca partea „sălbatică” a vieții, Ellen Page părea o persoană mai subtilă. Cel puțin așa erau percepute cele două în 2009, când au apărut, în Marie Claire și VS Magazine fotografii cu ele sărutându-se.

Ceea ce atunci părea publicitate a devenit, atunci când Ellen Page și-a mărturisit atracția pentru femei, o realitate.

5. Angelina Jolie și Peta Wilson

Înainte de relația cu Brad Pitt, Angelina Jolie a fost considerată un pic „dusă cu pluta”. Și avem aici în vedere fotografiile în care era surprinsă sărutându-se intim cu fratele ei.

Un alt sărut celebru al Angelinei este cel cu Peta Wilson, la decernarea premiilor Cable ACE în 1997. Se pare că acest sărut a fost cel care a declanșat această modă, sărutul între celebrități de același sex devenind ceva obișnuit la diversele festivități de premiere.

4. John Travolta și Kirk Douglas

În 2007, John Travolta a surprins pe toată lumea, atunci când, la decernarea premiului pentru Excelență în Film la Festivalul Internațional de Film de la Santa Barbara, l-a sărutat pe Kirk Douglas. Luând în calcul vărsta și stilul conservator de viață al artistului, dar și aspectul feței, putem spune că cel mai surprins a fost însuși Kirk Douglas.

3. Pete Doherty și Peter Wolfe

Foarte buni prieteni,  Pete Doherty și Wolfman (Peter Wolfe) au fost surprinși în această ipostază de fotograful Andrew Kendall.

Nimeni nu poate spune despre această fotografie apărută în 2004 dacă este realizată în scop publicitar sau cei doi au fost surprinși într-un moment de relaxare.

2. Dustin Hoffman și Jason Bateman

Una dintre găselnițele de marketing ale celor de la stadionul Staples Center din Los Angeles este Kiss Cam-ul, un sistem care caută în tribune persoane care se sărută și afișează imaginile pe ecrane, spre deliciul spectatorilor.

Atunci când Hugh Hefner a fost surprins sărutându-se cu trei-patru iepurași, lucrurile au părut normale, însă când camerele i-au surprins pe Jason Bateman și Dustin Hoffman sărutându-se pe bune, au apărut speculațiile.

Totuși, cunoscând firea celor doi, care urăsc să rateze momentele de prim-plan, se pare că a fost o miscare de marketing.

1. Britney Spears, Madonna și Christina Aguilera

Cum poate o aniversare să fie mai urmărită decât evenimentul original? Simplu, mai adaugi un personaj! Anul trecut s-au împlinit 10 ani de la sărutul dintre Madonna și Britney Spear de la decernarea premiilor MTV. Pentru a aniversa cum se cuvine evenimentul, cele două au inclus-o în ecuație și pe Christina Aguilera!

Pentru cei care au ratat momentul sau vor să-l rememoreze, iata momentul acțiunii!