10 semne din naștere care au uimit lumea medicală!

De: Dragos Tanase / 25.04.2014, 12:00
Multe semne din naștere - incredibile și rare - au uimit și provocat știința și lumea medicală. Ele apar la oameni, dar și la animale. Mai jos, vă prezentăm 10 dintre ele:

1) Zhang Hongming din Chongqing, din sud-estul Chinei, este poreclit ” Cimpanzeul ” El a făcut apel la medici pentru a scăpa de părul negru gros, care acoperă o parte din corpul său. Omul are și un semn rar din naștere, care acoperă, de asemenea, o mare parte a trupului său.

2) Connie Lloyd s-a născut cu o tumoră benignă, care a crescut până i-a acoperit nasul. Inițial i s-a spus că nu are nicio șansă de vindecare, dar ulterior chirurgii au făcut minuni! Acum, fetița are motive să zâmbească, pentru ca are un nas exact ca al mamei sale.

3) „Băiatul broască țestoasă” a avut pe spate o creștere congenitală în formă de carapace, însă, datorită unui medic britanic, acum se simte mult mai ușor!

4) George Ashman s-a născut cu o pată de culoare roșu aprins pe frunte. După câteva intervenții chirurgicale, George s-a ales cu o cicatrice a la Harry Potter, elegantă și cool!

5) O fetiță de 6 ani a uimit medicii cu pielea sa, care s-a transformat în „corp de vacă”. Pielea păroasă a crescut și s-a extins pe tot spatele, cuprinzându-i acum și brațele și fața!

6) Un semn de naștere la ureche, ce găzduiește un piercing de 16 grame.

7) An Qi, un băiat în vârstă de opt ani din China, are un mare semn din naștere, care îi acoperă deja jumătate din față. El va fi operat, în vedera îndepărtării anomaliei fizice.

8) În anul 2010, o ” vacă sfântă” s-a născut la o fermă de lapte din Sterling, Connecticut, în SUA. Pe frunte avea un semn unic, care arăta ca o cruce albă.

9) Un cățel din Japonia s-a născut, într-un pet-shop, cu un model clar în formă de inimă pe blana sa. Proprietara magazinului, Emiko Sakurada, a declarat că acum nu mai vrea să vândă patrupedul.

10) O pisică neobișnuită… pe spatele unei pisici!