10 sfaturi pentru a câștiga inima unui bărbat Balanță

De: Mihaela Enache / 09.10.2013, 11:00
10 sfaturi pentru a câștiga inima unui bărbat Balanță
Bărbații Balanță sunt cunoscuți a fi echilibrați, romantici și sinceri în viață. Ei se simt atrași de femeile cu o abordare inteligentă. Iată câteva modalități prin care poți câștiga inima unui bărbat Balanță.

1. Fii calmă și liniștită

Le displac femeile agresive și sâcâitoare prin natura lor. În schimb, le place pacea și se simt atrași de femeile care sunt răbdătoare. Bărbații Balanță evită cel mai mult conflictele într-o relație.

2. Acordă-le spațiu personal

Bărbaților Balanță le place să aibă propriul spațiu în viață. Ei nu pot tolera interferențele în lucrurile mici. Le dispace, de obicei, compania femeilor lipicioase. Ei își conduc propria viață și se așteaptă la același lucru de la partenera lor.

3. Oferă-le sprijin

Au nevoie de sprijin emoțional de la femeia pe care o iubesc. Având în vedere că sunt emoționali prin natura lor, ei tânjesc după sprijin atunci când sunt într-o relație. Sunt atrași de femeile care au o înțelegere bună a situației.

4. Fă gesturi iubitoare pentru ei

Apreciază gesturile mici din partea partenerei. Tot ce se face cu dragoste îi poate impresiona destul de mult. Asta include gătitul sau să faci ceva diferit.

5. Fii socială

Chiar dacă sunt într-o relație, ei caută socializarea. Le place să petreacă timp cu prietenii lor. Apreciază femeile care le permit să fie în propriul lor spațiu. Le plac, de asemenea, femeile care flirtează, femeile jucăușe.

6. Fii sinceră

De obicei, sunt atrași de femeile autentice și cinstite. Comportamentul fals îi face să privească în altă parte. Nu pot tolera manipularea și minciunile într-o relație. Le place să păstreze totul deschis și transparent cu partenerul lor.

7. Fii romantică

Sunt cei mai romantici prin natură și așteaptă același lucru de la partenera lor. De asemenea, le place să fie jucăuși cu partenera. Puțină ludicitate este o necesitate pentru ei într-o relație.

8. Au o abordare echilibrată

Ei nu pot face față criticii în orice formă. Au o abordare echilibrată într-o relație. Le place ca femeile să păstreze aceeași abordare.

9. Fii sofisticată

Se simt atrași de frumusețe și lucrurile care arată bine. De obicei, nu le plac femeile care nu se țin bine. Sunt atrați de femeile classy.

10. Fii înțelegătoare

Apreciază femeile care gândesc ca ei, ca îi pot înțelege mai bine. Le displac femeile care se plâng de problemele mici ale vieții.

Bărbații Balanță sunt implicați prin natură și așteaptă același lucru de la parteneră.