10 sfaturi pentru a câștiga inima unui bărbat cu zodia în Fecioară

De: Mihaela Enache / 03.09.2013, 11:45
10 sfaturi pentru a câștiga inima unui bărbat cu zodia în Fecioară
Bărbații Fecioară sunt cunoscuți ca oameni de încredere, cinstiți și concentrați asupra vieții. Ei sunt atrași de femei care sunt dedicate în abordarea lor.

Iată câteva sfaturi pentru a câștiga inima unui bărbat Fecioară:

1. Acordă atenție detaliilor

Sunt atrași de femeile care sunt stilate și elegante. Au ochiul format pentru detalii. Observă lucrurile mici, cum ar fi cerceii sau elasticul de păr la femeia cu care se întâlnesc.

2. Fii perfecționistă

Le place perfecțiunea în tot ceea ce fac, și așteaptă același lucru de la parteneră. Sunt atrași instant de femeile perfecționiste. Le place ca totul să fie organizat în viața lor.

3. Fii previzibilă

Acești bărbați nu sunt atrași de femeile care par că nu au nici o grijă și sunt spotane prin natura lor. Ei preferă femeile care au o abordare echilibrată față de viață. Nu le place ca o femeie să fie grăbită. Ceea ce așteaptă de la partenera lor este ca aceasta să se comporte într-un mod sobru.

4. Fii punctuală

Le plac femeile punctuale prin natură. Când aranjează o întâlnire, totul trebuie să se întâmple la timp. Este ceva ce îi stimulează și îi încântă, având în vedere că ei cred așa mult în punctualitate.

5. Asigură-l tot timpul

Le plac femeile care îi fac să se simtă în siguranță într-o relație. Se bazează pe partenera lor pentru sprijin emoțional. Se simt atrași de femeile care le oferă acel sentiment de siguranță.

6. Fii atentă la gesturile tale

Ei cred în abordarea practică. Deci, nu apreciază gesturile exagerate într-o relație. Găsesc neplăcut un astfel de comportament. Minciunile și prefăcătoria la o întâlnire îi poate face să se simtă sufocați.

7. Fii încrezătoare

Sunt atrași de femeile încrezătoare. Le displac femeile care sunt slabe sau emoționale. Având în vedere că ei cred în abordarea practică, urmăresc aceeași calitate la partenera lor.

8. Scoate-ți în evidență instinctul tău grijuliu

Asta e o altă calitate pe care o caută la femei. Se simt atrași de acele femei care sunt sensibile și grijulii față de probleme.

9. Fii pozitivă

Bărbații Fecioară sunt cu siguranță persoane care stau departe de femeile negative și sâcâitoare. Le plac persoanele pozitive. Atitudinea negativă poate fi ceva neplăcut pentru majoritatea dintre ei.

10. Fii răbdătoare

Sunt atrași de femeile tolerante prin natură. Nu le plac femeile cu temperament exploziv.

Un bărbat Fecioară caută întotdeauna încrederea într-o relație, să simtă că se poate baza pe aceasta, și așteaptă același lucru de la parteneră.