10 sfaturi pentru a câștiga inima unui bărbat Pești

De: Mihaela Enache / 25.02.2014, 12:00
10 sfaturi pentru a câștiga inima unui bărbat Pești
Bărbații Pești sunt cunoscuți pentru a fi imaginativi, sensibili și inteligenți prin natura lor. Bărbații Pești sunt atrați de femeile fermecătoare. Enumerate mai jos sunt câteva sfaturi pentru a câștiga inima unui bărbat Pești.

1. Arată că ești o persoană creativă

Ei sunt stârniți instant de creativitate la o femeie. Având în vedere că apreciează diferite forme de artă și viziune, sunt atrași de această calitate la o femeie. Prin urmare, fii cât mai creativă posibil.

2. Fii de încredere

Sunt inteligenți prin natura lor, dar sunt și emoționali. Au nevoie de o partener care îi poate înțelege bine. Ei caută pe cineva în care îi pot susține și pe care se pot baza într-o relație. Sunt atrași de o femeie înțelegătoare.

3. Păstrează-ți o abordare echilibrată

Nu le plac femeile geloase și arogante. Preferă femeile simple și directe cu ei. Bărbații Pești caută o parteneră cu o abordare echilibrată față de viață.

4. Fii romantică

Le place joaca la o femeie. Sunt atrași de acele obraznice și romantice prin natura lor. Sunt stârniți de această calitate la femeia pe care o iubesc.

5. Acționează cu sobritate

Sunt atrași de femei calme și sobri în abordare. Comportamentul agresiv la o femeie îi face să se îndepărteze. Nu apreciază femeile care sunt insensibile.

6. Fii înțelegătoare

Având în vedere că le place maturitatea, caută înțelegerea la o femeie. Au nevoie de cineva care le poate sta alături în vremuri dificile. Caută o parteneră care să le ofere siguranță, timp și dragoste.

7. Arată că ești grijulie

Bărbații Pești sunt atrași de femeile grijulii și atente. Având în vedere că ei sunt sensibili, caută aceeași calitate la partenera de viață. Comportamentul fals la o femeie îi face, de asemenea, să se depărteze.

8. Fii răbdătoare

Se simt atrași în mod natural atrași de femeile răbdătoare. Nu le plac femeile care se plâng într-o relație. De asemenea, simt respingere față de femeile irascibile. Le place comportamentul logic în orice situație. Deci caută o calitate similară la partenerul de viață.

9. Fii expresivă

Ei sunt atrași de femei care sunt expresive prin natură. Nu sunt atrași de lucruri materialiste, precum cadouri. Sunt stârniți de femeile care se exprimă pe sine. Orice formă de exprimare îi poate face fericiți într-o relație.

10. Păstrează o abordare prietenoasă

Sunt atrași de femei prietenoase. Le place onestitatea într-o relație. Aroganța e ceva ce îi îndepărtează.