10 sfaturi pentru a câștiga inima unui bărbat Săgetător

De: Mihaela Enache / 25.11.2013, 12:15
10 sfaturi pentru a câștiga inima unui bărbat Săgetător
Bărbații Săgetător sunt cunoscuți pentru natura lor deschisă, rebelă și pasionată. Bărbații Săgetător se simt atrași de femeile extrovertite prin natură. Enumerate mai jos sunt câteva modalități de a cuceri un bărbat Săgetător.

1. Iubește distracția

Sunt instant atrași de femeile care sunt iubitoare de distracție și spirituale. Apreciază simțul umorului la o femeie. În mod normal nu le plac femeile arogante.

2. Dă-i spațiu

Se bucură să fie cu femeile care sunt lipste de griji și să aibă propriul spațiu într-o relație. Nu le plac femeile cicălitoare într-o relație. Acest tip de comportament nu li se potrivește.

3. Menține o abordare echilibrată

Sunt atrași de femeile care sunt echilibrate în abordarea lor. Se țin deoparte de femeile care se laudă sau caută să iasă în evidență. Preferă femeile care sunt adevărate și cinstite într-o relație.

4. Acționează inteligent

Sunt atrași de inteligență la o femeie. Mutism este ceva ce îi face să se depărteze de o femeie. Le plac femeile bune la comunicare. Modul în care o femeie interacționează face diferența pentru un bărbat Săgetător.

5. Sprijină-l

Poate că nu spun nimic partenerei, dar au nevoie de sprijin emoțional într-o relație. Pot să pară siguri, dar în adâncul sufletului le place să primească asigurări de la femeie pe care o iubesc.

6. Înțelege-l

Ei caută această calitate la partenera lor de viață. Își doresc ca femeia lor să îi respecte pentru ceea ce sunt. Sunt atrași de femeile care îi înțeleg bine.

7. Socializează

Nu sunt reticenți când se întâlnesc cu femei în context social. Cei mai mulți Săgetători sunt persoane care flirtează prin natură. Deci, nu îi deranjează să fie cu cineva care este, de asemenea, ludic. De fapt, le place ca partenera să fie obraznică-jucăușă cu ei.

8. Păstrează-ți un sex-appeal puternic

Ei apreciază frumusețea exterioară a unei femei. Se simt instant atrași de femeile frumoase. Stilul și un simț al hainelor, de asemenea, îi incită.

9. Evită atitudinea lipicioasă

Sunt neinteresați de femeile lipicioase. Ei cred într-o relație transparentă. Le place să comunice deschis. Nu se pot întâlni cu femei dificile prin natura lor.

10. Fii inovatoare

De obicei se plictisesc într-o relație monotonă. Le plac experiențele noi de viață. Și le plac ca partenera să experimenteze lucruri noi în dragoste. Acest lucru se poate aplica și în cazul formei de exprimare.

Bărbații Săgetător sunt deschiși prin natura lor și caută aceeași calitate de la partenera lor de viață.