10 sfaturi pentru a câștiga inima unui bărbat Scorpion

De: Mihaela Enache / 30.10.2013, 12:15
10 sfaturi pentru a câștiga inima unui bărbat Scorpion
Bărbații Scorpion sunt cunoscuți a fi siguri, misterioși și implicați. Ei sunt atrași de femeile care îi acceptă în toate modurile. Enumerate mai jos ai câteva sfaturi pentru a câștiga inima unui bărbat Scorpion.

1. Fii încrezătoare

Bărbații Scorpion sunt atrași de femeile care au încredere în ele atunci când îi abordează. Nu le plac femeile care sunt slabe, le preferă pe cele „outgoing”.

2. Gândește diferit

Sunt atrași, de obicei, de femeile care au o abordare diferită asupra vieții. Le plac provocările și caută aceeași calitate la femeia pe care o iubesc. Sunt stârniți de femeile care iubesc spontaneitatea și aventura.

3. Acordă-i spațiu personal

Le place să aibă propriul lor spațiu. În general, nu agreează să-și împărtășească sentimentele cu nimeni. Deci, e nevoie de timp pentru a-i înțelege și cunoaște. Dar în mod clar apreciază femeile care le acordă propriul spațiu în viață.

4. Fii dedicată lui

Acești bărbați cred în angajamentul total odată ce sunt într-o relație. Nu le plac femeile care flirtează deschis cu alte persoane. „Angajamentul Adevărat” este ceea ce ei caută și așteaptă de la parteneră.

5. Fii directă

Nu tolerează minciuna în nici un fel. Să ai un comportament fals în fața unui bărbat Scorpion nu te va ajuta deloc să te apropii de el. În schimb, păstrează o abordare directă în fața lui. Scorpionilor le place onestitatea într-o relație.

6. Sprijină-i deciziile

Le place să preia controlul asupra lucrurilor într-o relație. Le plac femeile care sunt de acord cu tot ce spun ei. Așadar, nu agreează femeile rebele prin natura lor. De obicei sunt atrași de femeile timide.

7. Ține-ți dorința de a flirta sub control

Pot fi posesivi în dragoste și relații. Deci, o femeie care se întâlnește cu un bărbat Scorpion trebuie să se abțină de la a crea o astfel de situație. Nu le plac femeile care flirtează mult și sunt obraznice. Cu toate acestea, sex-appealul la o femeie îi aprinde.

8. Gâdilă-l

Se simt stârniți de un bun simț al umorului la femei. De asemenea, sunt atrași de femeile spirituale și inteligente prin natura lor. Ceea ce nu le place este comportamentul fals și plictisitor la o femeie.

9. Sprijină-l emoțional

Poate arăta misterios din afară, dar în adâncul sufletului este foarte emoțional. Le place compania femeilor care le înțeleg emoțiile. Ei caută sprijin emoțional de la parteneră într-o relație.

10. Accentuează-ți frumusețea

Se simt atrași de frumusețea unei femei. Sunt stârniți de frumusețea partenerei atunci când sunt într-o relație.

Bărbații Scorpion sunt fermecători prin natură și caută un partener care să îi completeze într-un mod adevărat.